Sticle Eco Tupperware de Ziua Apei

Tatăl meu inițiază adesea discuții filozofice și îi place să povestească pe subiecte care mai de care mai interesante sau provocatoare. În una din zile mă întreabă: Care este “lucrul” fără de care nu poți trăi? Astăzi vreau să vă povestesc exact despre el 🙂

Nu știu care este răspunsul vostru la întrebarea de mai sus, dar mie îmi veneau în minte mai multe: aerul, soarele, oamenii, mâncarea, distracția sau iubirea. Și toate sunt adevărate, însă mai este ceva important: APA!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, pe care o sărbătorim pe 22 martie, prietenii mei de la Tupperware România lansează o invitație către toți cei care doresc să contribuie cu un mic gest pentru a avea un mediu cât mai curat.

Tupperware România va organiza în București, Constanța și Brașov o acțiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoană care va aduce minimum 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Ziua Apei - Tupperware Romania

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare produse ale Tupperware, fiind realizată dintr-un material special, care nu permite transferul de particule, asigură retenție termică pentru o perioadă de timp (sticla este rezistentă atât la un conținut rece, cat și la conținut fierbinte), nu păstrează mirosul și nu se pătează. Eu am sticla de 4 luni și sunt foarte mulțumită: are o culoare faină, e practică, nu păstrează mirosul și nu se pătează.

Sticle Eco

Vă provoc să luați parte la această inițiativă și să dați mai departe vestea despre această campanie. Faceți parte, alături de mine, din comunitatea oamenilor care sunt atenți cu mediul! 🙂

Cine locuiește în București poate aduce sticlele pe bd. Unirii, nr.9. Grăbiți-vă, stocul este limitat (280 de sticle)!

 

P.S: Știați că reciclând un ambalaj de plastic economisiți energia necesară funcționării unui bec de 60W timp de  6 ore?

 

comments

  • Virtual server

    Raspunsul Tupperware la nevoia ta de a pastra apa poaspata. Dincolo de rolul lor in protec?ia mediului, aceaste sticle i?i economisesc ?i bani. Umple sticla Eco cu apa de la robinet ?i pastreaza apa rece la frigider.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *