Christmas Decoration

10 Carti Usborne cu activitati de iarna si de Craciun

Cunosc multi parinti care aleg sa le ofere copiilor, in perioada sarbatorilor de iarna, carti in dar de la Mosul. Eu ii admir foarte mult pentru alegerea lor. Carti de povesti, carti Usborne cu activitati, carti de colorat, toate sunt in iarna aceasta si pe lista mea de cadouri surpriza pentru Damian.

Pentru ca a inceput deja numaratoarea inversa pana la sarbatorile de iarna, impreuna cu Roxana de la Carti cu zumzet, am pregatit o selectie de 10 carti Usborne cu activitati de iarna si de Craciun, potrivite pentru copiii de la 1 an la 7 ani + 😉 Sper sa fie o sursa buna de inspiratie pentru voi, cat si pentru toti cei care urmeaza sa mearga in vizita la o familie care are copilasi.

Haideti sa incepem:

❄️ 1. The Snowy day, 1 an+

Copiii mici vor fi incantati de povestea si ilustratiile de iarna, cu gheata, fulgi de nea si magia anotimpului alb.

The Snowy Day

❄️ 2. Wipe and Clean Christmas Activities, 3 ani +

O carte cu multe activitati: desenat, identificarea diferentelor, numarat, labirinturi etc. si o carioca pe baza de apa, cu care copiii se vor distra minunat! 😉

Wipe-Clean

❄️ 3. Santa’s Christmas journey with wind-up sleigh, 3 ani + 

O carte minunata care aduce magia sarbatorilor de Craciun, cu jucarie (saniuta lui Mos Craciun), care zboara pe paginile cartii.

santas-christmas-journey

❄️ 4. My first Christmas Keyboard book, 3 ani+

Cu ajutorul culorilor, copiii de peste 3 ani vor canta la (cartea) pian liniile melodice al unor cantece de Crăciun renumite cum ar :Jingle Bells, Silent night, Deck the Halls. Garantam ca vor ramane foarte incantati 😉

My firts Christmas

❄️ 5. Christmas Stencil Cards, 3 ani+

Aceasta carte contine 16 Sabloane in tematica Craciunului, pe care copii le vor folosi pentru a face felicitari, desene, accesorii de brad, accesorii pentru decorat cadouri etc. Ii punem la treaba, stimluandu-le in acelasi timp creativitatea. Spor!

Stencil Cards

 ❄️ 6. Magic painting Christmas cards, 5 ani+

O carte altfel, care contine 10 felicitari cu 2 modele de Crăciun, care pot fi pictate cu apa, iar paginile se vor colora in culori vii.

Magic Painting

❄️ 7.   Christmas sticker book, 5 ani+

O carte cu peste 800 de stickere, care vor completa scenele de sărbătoare: zumzetul din atelierul lui Mos Craciun, crearea unui om de zapada, decorarea bradului de Craciun, umplerea sacului Mosulului cu multe cadouri si un calendar Advent.

Sticker book

❄️8.Fingerprint Activities Christmas, 6 ani+

Cu ajutorul instructiunilor simple si a tusierei cu 7 culori nontoxice, copii vor picta cu degetele, vor decora bradul de Craciun, omuletii de turta dulce si paginile cu imagini specifice iernii.

Finger print activities

❄️9. Christmas Decorations to cut, fold and stick, 6 ani +

100 de pagini colorate cu tematica de sarbatori, cu care veti crea decoratiuni din hartie de impodobit casa si bradul de Craciun, o activitate minunata pentru intreaga familie.

Christmas Decoration

❄️10. Baking Kit, 7 ani+

Micii bucatari vor invata pas cu pas sa faca biscuiti, prajiturele si alte bunatati cu ajutorul cartii de retete, formelor de prajituri si a sucitorului. Spor la gatit!

Baking Kit

Daca aveti si copii mai mici in familie, gasiti aici o lista cu 5 carti potrivite pentru primul Craciun al copilului.

Lectura frumoasa! 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *