Aici, acum, azi!

Sunt mândră de mine că în ultima perioadă aleg să văd frumosul din jurul meu.

Îmi place să arăt partea bună a lucrurilor, în detrimentul celor care ne fac să simțim o greutate pe umerii noștri zi de zi. Mai ales că atunci când se întâmplă ceva frumos, abia reușim să ne bucurăm de el că s-a și terminat…

Am parte în viața mea de tot ce îmi doresc. Și nu, nu sunt cea mai bogată persoană din lume. Nu am o viață perfectă și nici cea mai bună sănătate.

Sunt un om obișnuit, cu pretenții comune.

Am dorințe pe care vreau să le împlinesc, am obiective pe care mi-am propus să le ating și o viață plină de momente imperfecte, dar care mă ajută să ating un pic de perfecțiune în tot ceea ce fac.

Merg pe ideea că: dacă știi ce-ți dorești, e imposibil să nu-l îndeplinești. Îți setezi obiective, muncești, visezi și în cele din urmă ajungi să trăiești ceea ce ți-ai dorit. Pentru 2014 mi-am setat 5 obiective importante, iar după mai bine de 6 luni, 4 s-au realizat deja. Nu a fost ușor, dar nici foarte greu! 🙂 A mai rămas unul, mic, dar important. Chiar acum lucrez pentru îndeplinirea lui. Este vorba de acest blog drăguț, pe care încerc să-l cresc.

Mă bucur să am în viața mea atâția oameni faini de la care am ce învăța. Fără ei nu aș fi putut evolua.

Mă bucur că am încredere în mine și încerc să-mi depășesc limitele. Dacă nu eu, cine?!

Mă bucur că am susținerea familiei și dragostea nelimitată a mamei. Contează!

Mă bucur că sunt aici, acum, azi 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *