Arta seducției

Recunosc, să fii seducător/seducătoare nu e ușor, mai ales când îți place o persoană atât de mult, încât ai emoții numai când o vezi, d-apoi atunci când vorbești cu ea. Unele persoane au acel dute-vino, acea privire care parcă te ademenește numai dacă te uiți în direcția lor și carismă, un element foarte important, care îi ajută să se exteriorizeze, să se integreze mai ușor și să fie în centrul atenției, devenind seducători în ochii multora. Nu mai zic de mirosul îmbietor pe care îl lasă în urma lor și care îți inundă toate simțurile și te face să-i dorești… Alții însă, precum sunt eu, analizează fiecare detaliu și hotărăsc pașii pe care trebuie să-i facă pentru a cuceri o persoană. Ne e deloc simplu. Nu e ca și cum ți-ai pune o mască sau ai spune: “gata, din acest moment sunt seducător/seducătoare” și totul se schimbă.

Dacă ar fi să mă gândesc la situațiile în care am sedus, îmi vine în minte faptul că mereu am avut o strategie: ce gesturi să fac, cum să mă comport, cum să-i stârnesc interesul, ce să-i spun pentru a-l face curios etc.  În plus, conta fiecare detaliu: cu ce mă îmbrac, ce parfum folosesc, ce coafură îmi fac, ce pantofi aleg, ce geantă s-ar potrivi, ce machiaj etc. Însă toate tacticile pe care le-am folosit s-au schimbat pe măsură ce am crescut și m-am maturizat.

seductie.-300x210

(Sursa)

În perioada adolescenței făceam anumite gesturi pentru a seduce un băiat: frecventam locurile unde se ducea și el, încercam să ies în evidență prin comportamentul meu extravertit și mă implicam în activități pe care altfel nu le-aș fi făcut (de exemplu: jucam fotbal), situația însă s-a schimbat și ulterior am ajuns să folosesc cu totul alte tactici și strategii. Când eram la facultate, aveam deja puțină experiență și vedeam altfel modul în care poate fi sedus un băiat. Încercam să fiu misterioasă, foarte greu abordabilă și puțin ironică. Știam că aceste lucruri îi face curioși pe băieți, prin urmare le foloseam în avantajul meu  🙂

Acum însă jocurile adolescenței nu-și mai au rostul, iar tacticile folosite în perioada studenției deși încă sunt valabile, sunt aplicabile doar în anumite situații.

În momentul de față am ajuns să consider că pentru a fi seducătoare nu trebuie să port haine sexy, pantofi cu platforme de 12 centimetri sau farduri de firmă, ci trebuie să fiu EU. Nu am nevoie de super-puteri pentru a fi seducătoare, ci de încredere în sine, gândire pozitivă și o ținută potrivită. Atunci când mă aranjez așa cum îmi place, mă îmbrac cu hainele în care mă simt frumoasă și mă dau cu un parfum care mă caracterizează, mă simt bine în pielea mea, iar acest lucru mă face să am mai multă încredere în mine și în puterea mea de seducție.

P.S: Știați că parfumul Super Playboy este considerat un simbol al seducției? Se spune că ajută o femeie să rămână o apariție memorabilă în conștiința bărbaților. Cine are în plan să dea peste cap un bărbat, îl poate încerca 🙂

Super Playboy

(Super PlayBoy)

Nu mai este un mit faptul că frumusețea atrage, iar seducția este o artă, însă pentru ceva de durată, intelectul face diferența, nu-i așa?!

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2013

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *