Atentie! Bebelus on ratb

De cand am nascut, am iesit afara destul de des cu Damian. In afara de plimbarile in parc si vizitele la pediatru, am iesit si la cativa prieteni. Recunosc, am evitat o perioada transportul in comun. Am preferat sa iau un taxi sau sa merg cu masina unor prieteni. Saptamana trecuta insa am mers pentru prima oara cu Damina in transportul in comun.

Am iesit in prima parte a zilei, perioada in care de obicei nu este foarte aglomerat. Insa recunosc ca aveam emotii. Cand eram insarcinata si circulam cu metroul, mi s-a intamplat aproape mereu sa mi se ofere locul. Dar acum, cu bebelusul in ratb, oare vor fi oamenii draguti sa ma ajute sa urc sau sa cobor? Sau chiar sa imi ofere locul?

Atentie, bebelus on board!

Am ajuns in statie si cand a venit ratb-ul, m-am apropiat de usile din mijloc. Erau in jur de 10 persoane in statie si un domn s-a apropiat si mi-a propus sa ma ajute. Am acceptat fara nicio ezitare, chiar daca pot sa ridic si singura caruciorul. Desi era destul de aglomerat, calatorii mi-au facut loc si am reusit sa pun caruciorul in saptiul destinat acestuia. O doamna m-a ajutat sa validez cardul si gata, puteam sa stau linistita pana la destinatie. Am avut noroc ca Damian nu s-a trezit cat am mers cu ratb-ul. Altfel calatorii asistau la un “spectacol muzical” de neuitat :))

bus

Dupa aceasta experienta, am decis sa mai iau ratb-ul cand am nevoie sa ajung la o destinatie. Cat de rau poate fi?! Daca m-am descurcat o data, a doua oara va fi mai usor. Asa ca saptamana aceasta, pentru ca aveam treaba in Piata Romana, am luat iar ratb-ul. De data aceasta Damian nu a adormit, dar a stat cuminte pe toata perioada calatoriei. Troilebuzul nu era aglomerat, asa ca am reusit sa stau pe scaun. La coborare, un tanar m-a ajutat cu caruciorul si mi-a urat zi frumoasa. Unoeri ma gandesc: oare numai eu sunt asa norocoasa de am parte numai de experiente si oameni faini in viata mea?!

Mamici, voi prin ce experiente ati trecut?

 

Sursa poza

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *