Bonnie and Clyde – inamicii nr.1

De Bonnie and Clyde nu are cum sa nu fi auzit niciodata. Povestea lor tumultoasa sigur a ajuns la urechile tale fie din ziare, fie din celebrul film Bonnie si Clyde, realizat de Arthur Penn, in 1967.

Se spune ca cei doi au fost niste talhari foarte iscusiti, care jefuiau bancile, magazinele mici si benzinariile din America. In perioada 1931-1934 au fost chiar declarati inamici publici. Iar din 2015 ii declar eu inamici. Cu ce m-au suparat?!

Bonnie and Clyde

(Sursa)

Zilele trecute am fost la escape room-ul Locked Up, camera Bonny and Clyde’s Hideout. Aceasta camera a fost construita astfel incat sa poata fi rejucata. Cum asa?! Daca vrei poti evada folosind doar indiciile pentru Bonnie sau doar pentru Clyde. Totodata, exista optiunea de a evada din camera folosind ambele indicii, insa pentru acest lucru ai la dispozitie 90 de minute pentru ca practic evadezi din 2 camere in acelasi timp. Interesanta abordare, insa putin derutanta pentru noi.

Ne-am dus cu gandul de a evada atat folosind indiciile pentru Bonnie, cat si pentru Clyde, ne-am organizat in echipe, insa ne-am impotmolit, asa ca am luat decizia de a lucra impreuna. In felul acesta am reusit sa gasim indiciile si sa rezolvam misterul pentru Bonnie, dar nu am mai apucat si pentru Clyde.

Oricum, experienta a fost faina, mai ales ca a implicat si “focuri de arma” la un moment dat. Nu va speriati, o sa vedeti acolo la ce ma refer de fapt.

Locked Up

(Sursa)

Cei de la Locked Up mai au 2 camere: Criminal Mind si Grey’s red room. Mi-ar placea sa ajung si la ele, mai ales ca am auzit ca sunt destul de provocatoare.

Tu ai incerca o astfel de experienta?

 

P.S: Daca reusesti sa evadezi din 5 camere, poti castiga un city break in Barcelona. Detalii aici!

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *