Caravana Filmelor NexT ajunge maine in Bucuresti

Iti plac proiectiile de film in aer liber? Dar scurtmetrajele? Hai la Caravana Filmelor NexT , sambata, 29 august , la A2!
Caravana Filmelor NexT a calatorit prin noua orase, pornind din Piatra Neamt, spre Iasi, Targu Neamt, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Bistrita, Vatra Dornei, Brasov, iar acum se opreste in Bucuresti. Cea de-a doua editie anuala se incheie cu o proiectie speciala, maine, 29 august, la A2, pe Calea Victoriei nr. 176.
Caravana NexT_Foto
Proiectiile vor incepe la ora 21:00, iar programul cuprinde o selectie a celor mai bune si apreciate scurtmetraje plimbate de Caravana NexT prin tara:
  • God of Love (Luke Matheny, SUA, 2010, 19’): Un campion de darts, amorezat, cantaret prin cafenele, issi vede dorintele implinite – la propriu – cand primeste o cutie misterioasaa cu saageti care te fac sa te indragostesti.
  • The Saddest Boy in the World (Jamie Travis, Canada, 2006, 14’): Timothy Higgins, cel mai trist baiat din lume, se pregateste sa se spanzure la petrecerea data in cinstea celei de-a noua aniversari ale sale.
  • Glenn Owen Dodds (Frazer Bailey, Australia, 2009, 16’): Cine e Glenn Owen Dodds? Escroc? Sarlatan? Sau creator si stapan al universului? Isi va cunoaste Michael Radcliffe creatorul cu adevarat? Oricum ar fi, toata lumea are la dispozitie 5 minute. Cu ce te alegi depinde de tine. Pentru Radcliffe, ar putea fi chiar intelesul vietii.
  • Lovesick (Liebeskrank) (Spela Cadez, Germania, 2007, 9’): Suferintele inimii, lacrimile care nu inceteaza sa curga si capetele intoarse sunt greu de vindecat, dar din fericire nu sunt incurabile…
  • Through You (Lucette Braune, Olanda, 2013, 8’): O fata trebui sa-si croiasca drum prin semenii sai. La propriu. Unii dintre acesti oameni tind sa lase urme, insa doar o singura persoana lasa urme care sa conteze.
  • Elena (Yannik Muller, Franta, 2010, 20’): Adrien, in varsta de 16 ani, schimba priviri cu o fata ciudata care locuieste in vecinatate si pe care n-a mai vazut-o niciodata inainte. Cu cat incearca mai mult sa intre in contact cu ea, cu atat o va pune in pericol.
  • Pui de somn (Paul Muresan, Romania, 2014, 5’): O calatorie in taramurile ascunse ale mintii.
  • 97% (Ben Brand, Olanda, 2013, 8’): Printr-o aplicatie pe telefon, Bert primeste mesaj ca fata visurilor sale se afla in apropiere. Acum nu trebuie decat sa o gasească inainte ca metroul sa ajunga la capatul liniei.
  • Strung Love (Victor Dragomir, România, 2010, 21’): Mai 1984. Viorel, un „tocilar“ de la clasa de lacatuserie a unui liceu industrial de provincie, se inscrie intr-un concurs de productie de nituri ca sa castige atentia si inima Ilenei – o colega de la clasa de croitorie.

Tie pe care ti-ar placea sa-l vezi?

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *