Clocked – escape room

Tu ce ai face daca ai avea la dispozitie 1 h sa iesi dintr-o camera incuiata (escape room)? Care sunt primele locuri unde ai cauta cheia care deschide usa si te poate ajuta sa fii liber?

Indrazneste sa-ti pui in aplicare creativitatea la www.clocked.ro, camera “Alter ego”, locul unde ai oportunitatea sa joci “meciul secolului” si sa spui SAH MAT intr-o competitie misto si plina de provocari. Nu este necesar sa stii neaparat sa joci sah. Trebuie doar sa-ti pui la contributie abilitatile de logica, lucru in echipa, comunicare, fizica, matematica, dar si inteligenta si creativitatea ta. Iti garantez ca vei pleca de-acolo plin de entuziasm si dornic sa mai ai parte de astfel de experiente, care te provoaca la maximum.

Clocked - escape room

Eu am fost la Clocked cu 5 bloggeri (Emil Calinescu, Raluca Uluiteanu, Andrei Ciobanu, Iulia Maria Boiu si Alexandru Ion), alaturi de care am cooperat foarte bine. Cum am intrat in camera am lucrat cot la cot pentru a gasi cheia. Am avut nevoie de 56 de minute pentru asta. Desi fiecare dintre noi a mai fost si la alte escape room-uri, la “Alter ego” nu ne-am plictisit deloc. Jocul nu fost usor, dar nici exagerat de dificil. Recunosc, cele 2 indicii pe care le-am primit au fost de MARE ajutor. Fara ele cred ne-am fi blocat. Am plecat de la Clocked incarcata de energie pozitiva si dornica sa mai trec pragul celorlalte camere care urmeaza sa se deschisa.

Imi place sa merg la escape room-uri pentru ca fiecare experienta este diferita si speciala. Ma provoca asa cum niciun alt joc online sau offline nu reuseste. Povestile de la care pornesc si modul in care este gandita fiecare camera te face sa devii creativ, sa-ti testezi limitele, sa-ti readuci aminte de lucrurile pe care le-ai invatat la scoala, sa gandesti “outside the box”, practic iti provoaca inteligenta.

Daca vrei si tu sa ai parte de o experienta inedita, iti recomand sa spui DA unei noi provocari – escape room, care iti testeaza limitele in decursul unui interval de timp fix – 1 h. Iti poti face o rezervare la Clocked aici, iar detalii despre costuri poti afla aici.

Astept comentarii tale legate de intervalul de timp in care ai reusit sa iesi din camera “Alter ego”. Succes! 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *