Concurs: Invitatie la teatru de papusi "Poveste de iarna"

Ati intrat in febra sarbatorilor de iarna? Va provoc sa faceti o pauza si mergeti la teatru de papusi cu piticii vostri. Am pregatit pentru voi o invitatie tripla la spectacolul “Poveste de iarna”, care are loc duminica, 13 decembrie, la 11.00, la Mega Mall Bucuresti.

Despre “Poveste de iarna”:

In pragul Craciunului, febra pregatirilor este puternica si nerabdarea unora creste clipa cu clipa. Mosul, care a aflat că unii copii nu sunt cuminti, e hotarat sa nu-i mai viziteze chiar pe toti . Dar Craiasa Zapezii il face sa isi schimbe hotararea si pleaca la drum cu sania plina de daruri si in plus, cu trei cadouri speciale: Prietenie, Iubire, Bunatate… Vrajitoarea cea rea il opreste insa din drum pe Mos Craciun adormindu-l, planuind sa-i fure darurile, suparata ca ea nu a primit niciodata nimic. Si lucrurile iau o intorsatura neasteptata….

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 3-10 ani
Distributie: Maria Lupu, Letitia Ghenea/ Robert Mnatacanian, Cristina Ioachimescu

Teatru  de papusi pentru copii – Audienta Generala

afis_Poveste_de_iarna_MEGAmall_68x98cm

Ce trebuie sa faci?

 • Scrie intr-un comentariu la acest articol ce si-ar dori sa primeasca in dar de la Mos Craciun copilasul sau nepotelul tau?!

Desemnare castigator:

 • Cel mai original raspuns va fi premiat cu o invitatie tripla la teatru de papusi pentru copii “Poveste de iarna”, care are loc pe 13 decembrie, la ora 11.00, in Mega Mall Bucuresti.
 • Castigatorul va fi anuntat pe 9 decembrie, la 12.00

Succes!

“Teatru la cinema”, un proiect pe care il sustin inca de la lansare. Daca vrei sa mergi cu piticii tai la teatru, rezerva acum locuri la numarul de telefon 0310051620 sau online pe www.teatrulacinema.ro.

 

comments

 • Oleg Gnilenco

  E valabil si daca bebelusul inca e in burtica la mamica?

  • Sofia

   Daca ii poti citi gandurile si stii ce si-ar dori in dar de la Mos Craciun, da! :D

 • Lazar Adrian

  O masinuta electrica cu care sa se plimbe!

 • Anca L.

  O tableta pentru copii!

 • Dan

  R e foarte pasionat de avioane. Asa ca daca mosul i-ar aduce un avion pe care sa-l piloteze chiar el, ar fi fantastic...

  • Sofia

   Felicitari, Dan! Ai castigat o invitatie tripla la spectacolul "Poveste de iarna". Astept sa-mi trimiti numarul tau de telefon la adresa de email: sofia.frunza@gmail.com :)

 • Thea

  Pustiul meu e pasionat de lego. Isi doreste de la mos e excursie la Legoland.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *