Fii Mos Craciun pentru un copil!

Cat de mult va bucurati atunci cand primiti un cadou? Dar un copil (dintr-un mediu defavorizat sau nu neaparat) cat de mult credeti ca se bucura?

Va spun eu: extrem de MULT. Este o bucurie pe care o poti reda cu greu in cuvinte. Tocmai de aceea va prezint astazi o campanie umanitara initiata de Asociatia Create Yourself, la care va invit sa va implicati si sa va alaturati 🙂 “Fii Moș Crăciun pentru o zi” se numeste si o sustin cu atat mai mult, cu cat copiii care sunt vizati in aceasta campanie sunt din zona Moldovei 🙂 Ma bucur ca exista din ce in ce mai multe Asociatii care isi indreapta atentia si catre copiii din tara. Mos Craciun nu a uitat de ei, ajunge mai greu, dat totusi ajunge!

“Cu ocazia Craciunului ne dorim să aducem bucurie in sufletele a 200 de copii institutionalizati si din familii nevoiase din orasele Barlad, Vaslui si diferite localitati din judet. Astfel, pana pe data de 22 decembrie strangem pentru ei donatii care constau in: jucarii, rechizite, carti, alimente ambalate, haine, incaltaminte, produse igienico-sanitare si produse de ingrijire personala”.

logo campanie

Donatiile le puteti duce la sediul Asociatiei Create Yourself din Bd. Corneliu Coposu nr.7, bl.104, ap.4, interfon 4, sector 3, București. In acest an caravana de voluntari va ajunge in judetul Vaslui, sambata, 23 decembrie. Deci mai aveti cateva zile la dispozitie sa pregatiti cadouri pentru copii. Detalii despre varsta lor si alte necesitati, puteti afla de pe site-ul campaniei “Fii Mos Craciun pentru o zi” sau de pe evenimentul de pe Facebook.

Ce zici, acceptati provocarea?! Vreti sa fiti voi anul acesta Mos Craciun pentru un copil? 🙂

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *