Cum să treci…?

Să fii într-o stare în care fiecare gând poate reprezenta o sursă pentru o nouă criză emoțională, te distruge sentimental.

Să ajungi să tresari la o poză, la un un  mesaj,  la un apel telefonic sau la un like, înseamană să fii afectat de o durere care te chinuie mistuitor.

Să te afli în situația în care o amintire te tulbură până la disperare, înseamnă să fi trecut prin suferințe de nedescris.

Să simți chemarea dumnezeiască ca răspuns la durerea interioară, este un lucru care ți se întâmplă o dată în viață, cu un scop precis. 

Să trebuiască să iei pastile de calmare pentru a ieși din starea de tremur interior, înseamnă să te confrunți cu o situație care te depășește…

Să ajungi să ai atac de panică numai la gândul că urmează să te vezi cu o persoană care ți-a făcut mult rău, înseamnă să treci prin cel mai dificil proces de evoluție mentală din viața ta…

Să fii nevoit să apelezi la ajutorul persoanelor de specialitate pentru a descoperi ce se întâmplă în mintea ta, înseamnă mult prea mult chiar și pentru m..e.

Să treci prin toate aceste chinuri doar pentru că cineva și-a permis să te rănească, nu mi se pare deloc corect…

Se spune că nu trebuie să fugi de fricile tale, că trebuie să le înfrunți, că trebuie să le accepți și să treci peste ele. Însă când frica ta numărul 1 este persoană care și-a permis să calce în sufletul tău, cum ar trebui să procedezi?!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *