Dacă e verde, merită publicat!

Mereu am promovat și am susținut ideile și inițiativele bune, care aduc beneficii și contribuie major la dezvoltarea societății în care trăim.

Zilele trecute am dat din întâmplare peste aceste filmulețe de promovare ale proiectului Green Event Moldova 2012, inițiat de Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Meidului al Republicii Moldova și Mișcarea Ecologistă din Moldova. Proiectul își propune să informeze populația Republicii Moldova despre ecologie și protejarea mediului înconjurător.

Susțin inițiativa, însă nu și modul în care este promovată.

http://www.youtube.com/watch?v=JNHESEkG2fA&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=gFDphD6DuH4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BMnwHcF9cJQ&feature=relmfu

Dacă vizionezi cu atenție cele trei filmulețe, vei vedea că pe lângă faptul că personajele nu cred  ceea ce afirmă și nici nu vor realiza ceea ce spun (poate este prea mult spus, dar chiar nu cred că doamna de la Union Fenosa va face duș doar 5 minute),  nu au credibilitate și nu inspiră încredere.

Doar Mihai Budurin se încadrează puțin și reușește să transmită un mesaj care pe lângă faptul că este consistent, inspiră și încredere.

Această planetă este unică si nu este doar a noastră, este și a generațiilor care vin după noi. De aceea, trebuie să avem grijă de ea și să o păstrăm astfel încât să lăsăm generațiilor viitoare o planetă mai curată și un mediu sănătos. Vă încurajez să protejați natura și mediul înconjurător și să fiți responsabili pentru acțiunile voastre. Fiecare gest contează, oricât de mic ar fi.

Începeți astăzi, căci mâine va fi prea târziu!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *