Decathlon – un client service impecabil!

Sunt una dintre consumatoarele care dacă rămân dezamăgite de un produs, nu îl mai cumpără și eventual nu se mai întorc în magazinul respectiv. Așa a fost și în cazul Decathlon! Prima mea interacțiune și experiență cu reprezentanții magazinului Decathlon nu a fost una reușită. De aceea, nu am mai călcat pragul magazinului din acel moment și nici nu aveam de gând s-o fac .

Deși am evitat pe cât posibil acest magazin, întâmplarea face ca după mai mult de un an de zile să mă întorc și să fac cumpărături din el. Cum s-a întâmplat acest lucru? Am primit o pereche de role cadou de ziua mea, role care îmi erau mici ca mărime, prin urmare am fost nevoită să merg să le schimb. Fiind cumpărate de la magazinul Decathlon, am mers la reprezentanța lor din Militari pentru a face schimbul.

Dar nu despre rolele mele este vorba în acest articol, ci despre noua experiența pe care am avut-o cu reprezentanții Decathlon și momentul în care am ieșit din magazin. Tinerii care lucrează în acest magazin au fost foarte drăguți și deschiși, au zâmbit și mi-au răspuns la toate întrebările, m-au ajutat și au fost foarte atenți. Pe scurt, un client service impecabil! S-a văzut foarte bine că Decathlon investește în angajații săi și în relația cu clienții lor, punându-i pe primul loc în momentul în care le pășesc pragul. Cel mai mult însă mi-a plăcut faptul că la ieșirea din magazin era montat un aparat electronic pentru…numărat zâmbete, care avea un buton roșu pe care îl apăsai dacă angajații Decathlon ți-au zâmbit. O idee genială care m-a determinat să las în urmă toată experiența negativă pe care am avut-o și să mulțumesc magazinului Decathlon pentru noua experiență apăsând butonul roșu.

Dacă vă faceți cumpărăturile din acest magazin, vă recomand să nu uitați să apăsați pe butonul roșu la ieșirea din magazin, desigur dacă v-a plăcut deservirea. Dacă nu sunteți unul dintre cumpărătorii acestui magazin, atunci e timpul să o faceți, măcar de dragul zâmbetului magic pe care îl veți primi și oferi la rândul vostru!

: )

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *