Diamante si narcotice. Vreau ACUM!

Sunt o mica printesa, asa mi-a spus mami si tati. Pot sa am ce vreau, dar toate la momentul potrivit. Dar eu nu vreau atunci, eu vreau ACUM! Vreau un castel superb si un print frumos care sa-mi faca toate poftele.

Sunt la gradinita, un loc foarte urat, cu multi copii care striga si fac zgomot. Dar locul meu nu este aici. Eu sunt o printesa, de ce nimeni nu intelege asta?!

Sunt la liceu. Eu sunt perfecta, arat bine, iar cand intru intr-o incapere baietii intorc capul dupa mine instantaneu. Imi place sa fiu in centrul atentiei.

Sunt un fotomodel. De cand m-a descoperit Mickey imi doresc sa fiu vedeta, sa fiu cunoscuta si adorata de toata lumea. Si voi fi!

Sunt amanta unui barbat insurat, dar putred de bogat. Imi face toate poftele, iar micile surprize devin adevarate momente de extaz pentru mine.

Sunt din nou la liceu, dar colegii mei sunt plictisitori si au o viata banala. Nu-i inteleg, nu mai sunt asa cum erau odata sau poate… eu m-am schimbat?!

Sunt o drogata. Vreau praful acela alb care ma face sa ma urc pana la ceruri de placere. Si il vreau ACUM!

Sunt saraca. Tati a fost inchis pe nedrept, dar nu-i nimic, o sa ma descurc eu, nu pot trai intr-un apartament cu 3 camere!

Sunt suparata. Nu pot sa cred ca Mark m-a mintit. Nu, nu accept asta, trebuie sa plec sa incep o noua viata.

Sunt autostopista, dar nu-i nimic, e doar o etapa, o sa trec si peste acest capitol urat din viata mea, de care nu o sa-mi mai amintesc niciodata.

Sunt una cu marea, cu plantele, cu pestii, cu apa. Sunt… !

Diamanate si Narcotice

Aceasta este pe scurt povestea transmisa in piesa Diamante si narcotice, care se joaca la Teatrul In Culise. Rolul lui Nicole, printesa, fotomodelul si vedeta din Braila, este interpretat de Claudia Ene, care este foarte talentata. Are doar 19 ani si a facut o scoala de actorie, dar deja joaca intr-o piesa in care are rolul principal. Alaturi de Caludia mai apar 3 actori, insa au doar cateva replici, care completeaza scenariul piesei.

Va recomand sa mergeti sa vedeti piesa Diamante si narcotice.  Veti lua parte la trecerea ascendenta de la copilarie, la adolescenta si matruitate, cu toate etapele si momentele caracteristice, dar vazute prin prisma unui copil de bani gata, care a fost invatat ca i se cuvine totul, acum.

Multumesc cinefilului Emil Calinescu pentru invitatie 🙂

comments

  • seo

    Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *