Dino Parc Rasnov: hai in lumea dinozaurilor!

Pregateste-te sa fii… IMPRESIONAT. Lumea dinozaurilor este extraordinara si datorita Dino Parc Rasnov devine accesibila pentru toata lumea 🙂

Inca din clipa in care am vazut dinozaurul imens de la intrarea in parc, care parca iti spune: BUN VENIT intr-o lume exotica, am simtit ca o sa-mi placa acest loc. Insasi ideea de a reproduce dinozaurii disparutii cu dimensiunea lor reala mi se pare foarte buna, iar faptul ca parcul este localizat in Romania, cu atat mai fain.

Desi initial aveam unele retineri legate de cum vor arata dinozaurii, cat de reali vor fi si ce aranjament se va folosi pentru a reda cat mai bine atmosfera din trecut, cand am ajuns la Dino Parc Rasnov nu au mai contat. Dinozaurii sunt superbi si par atat de reali, inca ai impresia ca sunt vii 🙂 In plus, faptul ca sunt plasati printre copaci, in mediul natural al parcului, te face sa crezi ca acolo este chiar locul lor.

Dino Parc Rasnov

(Sursa foto)

Copiii vor fi foarte incantati de acest parc si vor pleca de-aici plini de entuziasm si cu amintiri despre care vor povesti mult timp. In plus, vor afla informatii noi despre dinozauri. Pe de alta parte, parcul este o atractie si pentru parinti sau tineri, pentru ca este un loc unde lumea dinozaurilor este reprodusa frumos si poate fi admirata indiferent de varsta pe care o ai.

Dino Parc Rasnov

(Sursa foto)

Pe langa dinozauri, atractia numarul 1 a parcului, exista casute in parc, trasee cu tiroliene si cinematograf. Noi am asistat joi seara la proiectia filmului Jurassic World, in regia lui Colin Trevorrow. Recunosc, au fost cateva momente in care am tresarit, mai ales ca vedeam filmul inconjurata fiind de dinozauri, sentimentul de groaza fiind amplificata si de jocul de lumini din copaci. Insa, per total, filmul Jurassic World, distribuit de Ro Image, mi-a placut. Este potrivit pentru a fi vizionat in familie sau alaturi de cei dragi. Este o poveste cu happy ending si momente in care importanta si rolul familiei este scos in evidenta. Filmul Jurassic World poate fi vizionat in cinematografele din toata tara.

Dino Parc Rasnov este un proiect finantat cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional 2007 – 2013: Dezvoltare durabila si promovarea turismului. Costurile unui bilet fiind de 28 Ron pentru un adult, 22 de Ron pentru un copil si gratuit pentru cei care au mai putin de 3 anisori.

Dino Parc Rasnov

Mie mi-a placut experienta la Dino Parc Rasnov. Este un loc pe care va recomand sa-l vizitatiu macar o data. Si nu uitati: fara un selfie cu dinozaurul preferat sa nu plecati de-acolo!

Have fun! 🙂

 

comments

  • Emil Calinescu

    O frunza printre dinozauri. Ai scapat se pare.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *