Elevator sau lift?!

Haideti sa ne imaginam o situatie in care ar putea fi oricare dintre noi. Nu stii niciodata ce iti rezerva… soarta. Presupunem ca urmeaza sa ai o intalnire cu iubitul tau si decideti sa mergeti intr-un loc special, unde sa fiti doar voi doi.  Sa petreceti cateva momente… memorabile.

Iubitul tau te anunta ca stie un loc potrivit, unde nu va va deranja nimeni: o fabrica parasita, iar locul magic este: IN LIFT. Suna bine, nu-i asa?! Ce faci insa daca liftul se blocheaza si nu mai ai cum sa iesi?! Nu ai semnal la telefonul mobil, nu ai apa sau mancare, nu ai anuntat pe nimeni unde mergi?

Elevator

Aceasta este pe scurt povestea piesei de teatru Elevator, bazata pe un fapt real. Exista si un film care prezinta aceasta intamplare. Doi adolescenti, unul major si altul care urma sa faca majoratul se confrunta cu aceasta situatie, care din pacate se termina tragic. Prin ce trairi trec, ce acuze si ganduri au, cum reactioneaza si ce fac, va invit sa descoperiti in spectacolul Elevator, care se joaca la teatru Mignon, localizat foarte aproape de Piata Universitatii (pe str. Hristov Botev).

Sunt cateva scene pline de umor, sunt momente care te fac sa crezi ca totul va fi bine, ca din clipa in clipa poate aparea cineva sa ii salveze. Insa, cu fiecare zi care trece, speranta se miscoreaza si cei 2 actori (Florentina Nastase si Vlad Balan) traiesc clipe de disperare si au caderi pe care oricine le-ar avea daca ar fi in situatia lor. Si cand te gandesti ca e doar un lift/ascensor/elevator!

Elevator este o piesa care te va pune pe ganduri. Vei iesi de-acolo intrebandu-te: Oare eu cum as fi reactionat?! Chiar, care ar fi raspunsul tau la aceasta intrebare?

Multumesc Emil Calinescu pentru invitatie 🙂

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *