Evadeaza ACUM! Hai la escape rooms!

Comunistii au castigat lupta cu prizonierii inchisi in “The communist prison room”, de la Escape Rooms Bucharest. Stiam ca va fi o altfel de experienta inca de cand am pasit pragul inchisorii. Atmosfera, modul in care era decorata celula, dar si muzica de pe fundal prevesteau un sfarsit … tragic! Si asa a fost.

Escape Rooms Bucharest

Experienta intr-o inchisoare comunista ne-a depasit, la propriu! Pana am gasit primul indiciu care ne ajuta sa trecem la urmatoarea etapa a trebuit sa ne “imprietenim” cu sobolanul care si-a facut casuta in inchisoare si sa cautam prin locuri mai putin accesibile. Dar a meritat! A fost greu si foarte diferit fata de alte experiente.

Inchisoarea comunista a fost gandita astfel incat orice evadare sa fie aproape imposibila. Insa, daca iti pui mintea la contributie si actionezi rapid, s-ar putea sa ai sansa sa iesi de-acolo in timp real. Accepti provocarea? Merita fiecare minut, garantez!

Tot la Escape Rooms Bucharest am incercat sa evadam si din “Black and white room”. Aici ne-a reusit, ce-i drept pe ultima suta de metri, chiar in momentul in care ceasul arata 0.00. A fost cat pe ce sa ratam evadarea, dar am avut noroc.

Escape Rooms Bucharest

“Black and white room” m-a cucerit prin decorul prietenos si dragut, dar si modul in care a fost gandita povestea. Intri intr-o camera sub forma de table de sah si desi nu este necesar sa stii jocul, e important sa nu subestimezi relevanta lui.

Indiciile vor curge unul dupa altul, asta doar daca stii sa-ti pui in practica abilitatile logice, dar si de matematica. Faci calcule, deduci, privesti cu atentie fiecare detaliu, folosesti toate obiectele pe care le gasesti si in final ajungi sa legi elementele care te ajuta sa deschizi usa si sa evadezi.

Daca nu ai fost la niciun “escape room” pana acum, iti recomand sa incepi cu “Black and white room”. Aduna-ti gasca de prieteni si spuneti DA unei provocari care va va cuceri fara doar si poate! Succes! 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *