Evadeaza din Biroul Securitatii!

Vrei sa evadezi din Biroul Securitatii? E simplu, usa este larg deschisa si poti iesi de-acolo oricand. Dar parca e prea usor ca sa fie adevarat, nu?

Intr-adevar, exista un detaliu foarte important pe care nu l-am mentionat: in Biroul Securitatii este discheta cu toate informatiile despre tine. Asa ca degeaba deschizi usa si pleci, daca oamenii angajati in Biroul Securitatii te pot gasi oricand. Asa ca fa bine si mobilizeaza-te si gaseste discheta care iti asigura dreptul la o viata libera, lipsita de grija si gandul ca cineva este pe urmele tale sau te vegheaza oricand.

Biroul Securitatii este un escape room cu 4 camere si a fost gandit ca o continuare a The Cell, despre care am scris aici. Asadar, dupa ce reusesti sa fugi din inchisoare, urmatorul pas este ajungi in Biroul Securitatii sa iei discheta care contine informatii despre tine. In felul acesta te asiguri ca nu te va mai cauta nimeni.

Biroul Securitatii de la Smart Escape este o camera in care regasesti foarte multe elemente care te duc cu gandul la comunism. De la pozele cu Nicolae Ceausescu, la obiectele din camere si harta care iti reaminteste de locul unde s-a nascut Tovarasul – Scornicesti.

Evadarea din Biroul Securitatii nu a fost usoara. Sunt multe indicii, informatii si probleme pe care trebuie sa le rezolvi pentru a ajunge in camera unde vei gasi discheta. Insa daca ai alaturi o echipa de prieteni si lucrati cot la cot, veti reusi sa deschideti seiful in care veti gasi ceea ce cautati.

Smart Escape

Noi am depasit cu cateva secunde 1 h, timpul in care in mod normal trebuia sa evadam din Biroul Securitatii. Dar nu ne-am suparat! Mai bine ma tarziu, decat niciodata 🙂

Daca vreti sa aveti parte de o experienta in care atmosfera comunismului pluteste prin aer, mergeti la Biroul Securitatii. Veti avea ce sa povestiti dupa ce evadati. Succes!

comments

  • Emil Calinescu

    Bai, io acu' vad: eram cu totii in blugi. Ostentativ ne-am dus cu pantalonii astia imperialisti in biroul securitatii. Rusine sa ne fie!

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *