Evenimente de parenting (FEBRUARIE)

Suntem copii pana devenim parinti. De fapt, si-atunci inca mai pastram o parte din copilarie in noi, insa trebuie deja sa fim adulti responsabili, pentru ca in grija noastra este un copilas care se bazeaza pe iubirea, sustinerea si grija noastra.

Nu suntem atotstiutori, prin urmare incepem sa ne documentam, sa ne aducem aminte de lucrurile pe care le-am invatat de la parintii nostri si dam ceea ce este mai bun din noi pentru ca bebelusul nostru sa aiba parte de tot ce are nevoie.

parenting3

(Sursa poza)

De cand am aflat ca voi deveni mamica, sunt mai atenta la evenimentele dedicate viitorilor parinti sau parintilor care au copii mici. La o parte dintre acestea, care consider ca sunt de interes pentru mine, incerc sa ajung si sa invat cat mai multe. Pentru ca am intalnit oameni faini si specialisti foarte buni si pentru ca am plecat de la astfel de evenimente cu multe informatii utile, m-am gandit sa fac un articol lunar in care sa va prezint ce evenimente dedicate parintilor sunt, ca sa va fie mai usor sa-l alegeti pe cel care vi se potriveste 🙂

SAPTAMANA 1:

LUNI: 1 februarie:

 • Curs Lamaze. Acest curs este sustinut de Pravalia Parintilor si cuprinde 6 ore, structurate in doua sedinte saptamanale, a cate 3 ore fiecare. Cursul incepe la 18.00, iar inscrierile se fac aici.

MIERCURI: 3 februarie:

 • Curs de alaptare (GRATUIT). Cursul de alaptare este sustinut de Livia Tobosaru si are loc miercuri, de la 18.30, in Bucuresti. Detalii gasiti pe site-ul Pravalia Parintilor.

SAMBATA: 6 februarie

 • Mamele singure au superputeri (GRATUIT). Evenimentul este organizat de Work at Homes Mom Romania si are loc sambata, de la 16.00 – 19.00, la Casa Rudolf Steiner din Bucuresti. Este nevoie de inscriere in prealabil.

SAPTAMANA 2

MARTI: 9 februarie:

 • Curs de puericultura, Scoala Mamei (GRATUIT). Cursul este format din 4 sedinte, care au loc in fiecare marti, timp de 4 saptamani. Cursul incepe la 15.30 in amfiteatrul Spitalului Clinic Filantropia din Bucuresti. Detalii gasiti si pe site-ul spitalului.

MIERCURI: 10 februarie

 •  Sarcina, o experienta fizica totala (GRATUIT). Social Moms. Seminarul se va desfasura la Jubile Decebal, Soseaua Mihai Bravu, nr.223, Bucuresti, incepand cu ora 18:00. Intrarea este libera! Inscrierile se fac pe site!

VINERI: 12 februarie:

 •  „Recunoașterea și gestionarea emoțiilor”. Workshop este sustinut de Adriana Mitu si este structuratin 2 parti: 1. sectiunea de lucru pentru copii si 2.sectiunea de parenting cu parintele insotitor. Sunteti asteptati incepand cu ora 18.00, alaturi de copilasii dvs. cuprinsa intre 4-7 ani. Pentru inscrieri, accesati cu incredere blogul adrianamitu.com!
 • Curs de alaptare (GRATUIT). Cursul de alaptare este sustinut de Livia Tobosaru si are loc vineri, de la 18.00, in Bucuresti. Detalii gasiti pe site-ul Pravalia Parintilor.

SAMBATA: 13 februarie:

 • „Cresterea increderii in sine”. Workshop-ul este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani, are loc la ora 12.oo si este sustinut de Adriana Mitu. Detalii despre inscrieri gasiti pe blog. (BUCURESTI)

SAPTAMANA 3:

VINERI: 19 februarie:

 • Cum sa motivam copilul sa faca ce nu-i place” (GRATUIT). Seminarul are loc la Phoenicia Grand Hotel (Bucuresti), incepand cu ora 19.00 si se adreseaza parintilor cu copii cu varstele cuprinse intre 0 – 10 ani. Pentru detalii despre inscrieri, accesati link-ul acesta!
 •  „Depasirea temerilor”Workshop-ul incepe la ora 18.00 si este dedicat parintilor si copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-8 ani. Inscrierile se fac pe blogul adrianamitu.com (BUCURESTI).

SAPTAMANA 4:

Luni: 22 februarie – 28 februarie

 • Saptamana Psi pentru Parinti, coordonata de Editura Trei. In aceasta perioada vor avea loc o serie de ateliere de parenting, in 7 orase din tara (Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta si Arad). Se va discuta despre: “cele mai potrivite solutii pentru a-ti indruma copilul sa se maturizeze afectiv, sa capete incredere de sine si sa invete cum sa se ajute singur”. Programul atelierelor poate fi accesat aici!

MARTI: 23 februarie

 • All About Cooperation and Discipline, Urania Cremene. Seminarul are loc la ora 13.00 si inscrierile de fac pe site! (BRASOV)

MIERCURI: 24 februarie:

 • All About Cooperation and Discipline, Urania Cremene. Seminarul are loc la ora 13.00 si inscrierile de fac pe site! (SIBIU)
 • Curs de alaptare (GRATUIT). Cursul de alaptare este sustinut de Livia Tobosaru si are  loc de la 18.00, in Bucuresti. Detalii gasiti pe site-ul Pravalia Parintilor.

VINERI: 26 februarie:

 • Cand incepem sa educam copiii?, Copil Drag (GRATUIT). Evenimentul incepe la ora 18:30 si se va desfasura la hotelul Capital Plaza, sala Ion Mincu (B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1, Bucuresti). Inscrierile se fac pe adresa evenimente@copildrag.roiar mai multe despre organizator si seminar puteti citi pe site-ul www.copildrag.ro.

DUMINICA: 28 februarie:

 • Scoala Parintilor. Este un curs de puericultura sustinut de Anca Balasoiu, moasa licentiata maternitatea Bucur, consultant in alaptare si ingrijirea bebelusului. Cursul incepe la 9.30, la Magazinul Chicco Bucuresti, Str Ceaikovski Nr.7, Sector 2 si necesita inscriere in prealabil.

Daca si voi stiti evenimente dedicate mamicilor sau viitorilor parinti, va invit sa-mi dati de stire in comentarii 🙂

comments

 • Adrian Lazar

  Multumim pt informatii. Foarte utile!

  • Sofia

   Ma bucur ca sunt utile. Voi actualiza saptamanal articolul cu noi evenimente :)

   • Adrian Lazar

    Super! Esti un om minunat!

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *