Ce_lapte_alegem_pentru_cel_mic-1024x536

Evenimente de parenting si pentru copii (Februarie 2017)

Stiu ca in aceasta perioada ne sta gandul la alte lucruri, care poate sunt mai importante pentru noi si pentru viitorul copilasilor nostri. Insa daca printre timpul petrecut la proteste mai aveti vointa si putere sa mergeti si la evenimente de parenting sau dedicate copiilor, v-am pregatit, ca de obicei, o lista cu cateva recomandari.

5 Februarie:

  • Intalnire ZenMommy. Adelina Oane organizeaza cea de-a 5-a intalnire Zen Mommy, in care mamicile socializa intr-un cadru relaxant, alaturi de piticii lor. Vedeti aici ora si locatia unde are loc intalnirea si indraziniti sa participati 🙂

11 Februarie:

  • Scoala Atopiei. Dermatita atopica este o problema cu care ma confrunt si eu in aceasta perioada. Bebelusul meu are o forma usoara, dar e bine sa stim ce implica aceasta afectiune, cum o putem preveni si la ce aspecte sa tinem cont. Clinica Medicum organizeaza un curs pe aceatsa tema, in fiecare sambata, din 2 in 2 saptamani. E de participat, cred eu. Vedeti aici toate detaliile!
  • Povesti testutre la gherghef cu mamici si prunci. Cu mic, cu mare mergem toti la sezatoate in casa lui MOMO. Veti tesem lana si povesti intr-un atelier creativ de tapiserie pentru mame si copii (4-6 ani si parinti). La final toti participantii pleaca acasa cu un semn de carte, o paturica sau un covoras pentru coltul papusilor. Inscrierile se fac aici.

15 Februarie:

  • 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti, by Urania Cremene (PLOIESTI). Este un seminar gratuit de 3.5 ore pentru parinti care doresc sa afle despre cum pot creste un copil echilibrat, despre cei 3 nevoi esentiale ale unui copil si multe alte lucruri utile despre cresterea si educarea copilului. Eu am fost la evenimentul din Bucuresti si am ramas impresionata de cele aflate la seminar. Recomand! Inscrierile se fac pe site!
  • Ce lapte alegem pentru cel mic dupa varsta de 1 an. Evenimentul are loc la 18.00, la Hotel Marshall Garden si necesita inscriere in prealabil. Invitatii vor discuta despre nevoile nutritionale ale copilului dupa varsta de un an.

16 Februarie:

  • Cum punem limite cu balndete, by Otilia Mantelers. Un workshop foarte util la care se va discuta despre comportamentele provocatoare ale copiilor, despre cum sa evitam pedepsele si sa punem limite cu blandete. E de mers, mai ales ca Otilia este un speaker si un profesionist pe care il asculti cu drag si pleci de la eveniment cu foarte multe raspunsuri. Intrati aici pentru detalii suplimentare.

  • 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti, by Urania Cremene (BRASOV). Inscrierile se fac pe site!

21 Februarie:

  • 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti, by Urania Cremene (SIBIU). Inscrierile se fac pe site!

22 Februarie:

  • 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti, by Urania Cremene (DEVA). Inscrierile se fac pe site!

26 Februarie:

  • MAMA FEST, editia de Martisor. MAMA FEST este un targ minunat, in care gasiti produse realizate de mamici, dar unde puteti participa si la ateliere si proiecte fascinante, initiate de mame! Cumparati lucruri realizate de mamici si in felul acesta le ajuta sa-si continue pasiunea, in timp ce se bucura de statutul de mame si timpul petrecut cu copilasul lor. Intrarea este libera!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *