Exit room: evadam sau… nu?!

Hai sa evadam din Siberia! La propriu! Cu gandul acesta m-am trezit duminica trecuta si m-am dus la Exit room, motivata fiind sa gasesc cheia care va deschide usa bazei militare parasite din Siberia, Irkutsk. In mintea mea, aveam un avantaj major din start la acest escape room: stiam limba rusa, prin urmare ma asteptam sa-mi fie mai usor.

Asa ca, alaturi de 5 super colegi de echipa, ne-am asumat roluri de spioni pentru 1 h si am aterizat in Siberia.

In Siberia e frig, simti raceala specifica zonei imediat ce treci pragul bazei militare rusesti. Incaperea arata simplist, avand ca decor multe lucruri din fier, harti si celebra uniforma specific ruseasca. Rusii stiu cum sa ascunda o dovada, asa ca procesul de cautare al indiciilor pentru a o gasi, a fost ingreunat de acest lucru. Totusi, nu ne-am lasat intimidati de asta. Pana la urma eram si  noi spioni, asa ca ne-am pus la contributie toate abilitatile si am cautat peste tot pana am gasit usor, usor indiciile. Cei drept am sarit peste cativa pasi, ne-a ajutat faptul ca stiam limba rusa, dar asta nu este intotdeauna in avantajul jocului. Totusi, intr-un final, Siberia ne-a venit de hac. Aflati sub presiunea timpului si cu gandul ca baza militara va fi demolata din minut in minut, ne-am impotmolit spre final si acolo am ramas pana s-a deschis usa.

Camera Siberia, spre deosebire de alte escape room-uri are un indiciu la care nu ne-am fi gandit niciodata, iar acest lucru ne-a ingreunat iesirea. Insa, pe de alta parte, acest lucru o diferentiaza de alte escape room-uri. Este si o camera mai dificila din cate ne-au spus proprietarii Exit Room. Insa, daca esti foarte atent si lucrezi in echipa, ai toate sansele sa evadezi 🙂 Succes!

Exit Room

Tot la Exit Room am intrat si in camera Moulin Rouge, in care am incercat sa gasim secretele celebrei dansatoare Lola. Ma asteptam sa fie usor de evadat. Pana la urma era vorba de viata si secretele unei femei si noi eram 3 domnisoare in echipa. Per total nu a fost greu. Unul cate unul, indicile ne-au dus la seiful care avea cheia unde erau pastrate secretele din viata tumultoasa a Lolei, insa exact acolo ne-am oprit. Am stat 15 minute cu ochii “in soare” pentru ca nu gaseam lucrul care ne-ar fi ajutat sa deschidem seiful. Si culmea, nu era deloc greu sa-l gasim! Pana la urma, Lola ne-a facut-o!

Exit Room

Daca vrei sa evadezi din cele 2 camere de la Exit Room, sfatul meu este sa fii foarte ATENT. Exact unde nu te astepti sa gasesti nimic, acolo este ceva important, care te va ajuta sa evadezi! Sa se la se cu evadare!

 

comments

  • Emil Calinescu

    Ti-am mai zis eu: daca nu pica URSS-ul si ai fi fost bloggerita in regimul comunist, sansele sa ajungi in Siberia ar fi fost mari. Ai scapat.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *