Fac descoperiri zilnic. Azi este despre MANA mea

Viata mea se imbogateste pe zi ce trece cu experiente si deprinderi noi.  Nu apuc bine sa invat sa tin jucaria in mana, ca deja stau pe fundulet. Abia ma tin pe fundulet, ca in paralel incep diversificarea. Si uite-asa, sirul lucrurilor pe care le descopar zilnic creste semnificativ.

damian_frunzaresc-eu

De curand insa a inceput sa ma pasioneze MANA mea, cu cele 5 degetele mici si firave. Am observat ca se misca in directia in care vreau eu. Ba la stanga, ba la dreapta. Fac piruete zilnic cu degetelele si ma intreb ce mecanism o fi oare in spate?! Ma opresc din joaca, de la mancare sau de la orice imi distragea atentia si fac cate o pirueta cu mana. Ma uit atent la degetele, le analizez, le intorc pe-o parte, pe alta, dar tot nu deslusesc misterul. Se misca asa de frumos si de interesant degetelele, ca eu raman fascinat de cate ori le privesc.

Si mama se uita la mine cat imi admir mainile si este foarte incantata. Ea se gandeste oare ce-o fi in mintea mea si cum percep miscarea degetelor, iar eu ma gandesc de ce ma priveste atat de fascinata si curioasa. O fi oare chiar atat de importanta aceasta activitate? Daca imi gasesc eu timp sa dedic pentru aceasta activitate, inseamana ca o fi importanta. Mai ales ca si mama pierde secunde bune ca sa ma priveasca :)))

Va las, trebuie sa mai fac o pirueta. Nu de alta, dar sunt multe de descoperit despre mana mea 😛

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *