Facem-Facem? De ce nu?!

Fiecare dintre noi are planuri pentru casuta in care locuieste. Daca nu sa renovam sau sa modernizam camera noastra, ne dorim macar sa montam un raft, sa schimbam mobila, sa amenajam balconul sau alte lucruri care ne-ar face sa ne simtim mai bine in locul care reprezinta pentru noi: ACASA.

Partea grea apare atunci cand suntem nevoiti sa ne apucam efectiv de treaba. Si nu neaparat pentru ca ar fi ceva greu sau costitsitor, ci pentru ca de multe ori nu avem instrumentele necesare sau nu stim cat si ce materiale trebuie sa folosim.

Brandul francez Leroy Merlin s-a gandit la aceste aspecte si a lansat de curand platforma Facem-Facem.ro, care ofera inspiratie si sfaturi practice din domeniile constructii, gradinarit, bricolaj sau decoratiuni. Facem-Facem.ro vine in ajutorul tuturor meseriasilor cu experienta sau cei dornici sa invete sa faca singuri schimbari sau renovari in casuta lor. Totodata, platforma ofera si un spatiu de socializare, unde cei interesati pot interactiona cu alte persoane din comunitate, de la care pot invata lucruri noi sau care au impartasit idei creative. Platforma Facem-Facem.ro poate fi accesata si de pe mobil, intrand in aplicatia Leroy Merlin Ro.

De asemenea, pe site-ul Leroy Merlin, oricine are nevoie de anumite instrumente pentru lucrarile pe care urmeaza sa le faca, le poate inchiria de aici.

Pentru 2016, Leroy Merlin si-a propus cateva lucruri care tin de platforma Facem-Facem.ro, cuprinse intr-un Manifest.

Manifestul_Facem_Facem.ro

Daca ar fi sa va faceti propriul Manifest pentru 2016 in ceea ce priveste planurile de renovare a casutei,  ce ar cuprinde? Astept detalii in comentarii 🙂

Eu de exemplu imi propun sa amenajez camera bebelusului cat mai simplu, creativ si colorat.

Sofia_lansare Facem-Facem.ro

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *