Fast and Furios 7

E posibil sau total ireal ceea ce se întâmplă în film? Răspunul meu este: mai contează?! Fast and Furios 7 a fost… EXTRAORDINAR!!! Am rămas impresionată de scenele de acțiune, cascadoriile neobișnuite care te făceau să-ți încrunți fruntea sau să-ți crească pulsul, efectele speciale, dar și de mușchii exagerați de mari ai celebrilor masculi care joacă în rolurile principale și mașinile speciale care au defilat în film. Păcat că mai niciuna nu a rămas intactă! 😀

Multă furie, dublată sau chiar triplată de acțiune, care provoacă adrenalină, despre asta este în primul rând filmul Fast and Furios 7, dar și despre prietenie, rolul familiei, reintegrare în viața familială, despre principii și valori. Când viața familiei și a prietenilor este în pericol nu poți să faci altceva decât să intervii… Chiar dacă uneori asta presupune să încalci legea.

Fast and Furious 7

Filmul îi are în rolurile principale pe  Paul Walker (și cei doi frati), Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson și Kurt Russell. Recunosc, pe parcursul filmului am fost atentă să observ momentul în care rolul lui Paul Walker este interpretat de frații săi, însă nu l-am sesizat.

În opinia mea, pelicula nu ar fi fost atât de specială dacă nu ar fi existat și replicile amuzante ale lui Roman, care au stârnit multe zâmbete în rândul publicului și au distins atmosfera încărcată de scenele de acțiune în care totul se petrece pe muchie de cuțit.

Încheierea filmului m-a impresionat pentru că a redat prin imagine, dar și muzică un moment dureros, care s-a întâmplat din păcate – decesul lui Paul Walker. Cele 2 drumuri, care se despart sugestiv la final  reprezintă traseele vieții, care își urmează cursul și ajung uneori să ne despartă de cei dragi pentru totdeauna.

Fast and Furious 7

Fast and Furios 7 este distribuit de Ro Image și intră în cinematografe din 3 aprilie. Vă recomand să mergeți să vedeți filmul. Dacă nu pentru gradul ridicat de adrenalină, măcar în memoria lui Paul Walker.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *