FORM Fusion Restaurant: eleganta si minimalism

Stau de mai bine de jumatate de an in zona Iancului si m-am propus ca, in timp, sa descopar locuri dragute din zona sau din apropiere unde sa pot merge pentru a lua cina sau cand vreau sa ies cu prietenii la un suc.

Asa ca in momentul in care am aflat despre restaurantul FORM Fusion, m-am bucurat mult. Stiti deja ca cele mai multe localuri sunt in Centrul Vechi, asa ca existenta unui restaurant in apropierea casei este intotdeauna o veste buna 🙂

Form 2

Cum am ajuns pe Vasile Lascar nr.173 am vazut o terasa spatioasa, inconjurata de un gard metalic, care vara se transforma intr-unul verde si viu datorita aranjamentului floral ales pentru decor si cativa copacei. Restaurantul este realizat dupa principiul “continuitate spatio-temporala inside-outside”, iar designul imprumuta “elemente distincte din stilul minimalist nordic, un amestec subliminal de linii si elemente de decor”. Pietrele si pavajul de afara se continua la fel de natural si inauntru, unde pasesti intr-o oaza de culoare si verdeata care iti da senzatia de naturalete si simplitate.

Form Fusion

Nici meniul nu este unul obisnuit. Gasim in el bucate din bucataria clasica, redefinite cu ajutorul inovatiilor din zona de cooking. “Clientii nostri vor descoperi in meniul restaurantului contopirea dintre Orient si Occident. Aici poti incerca un Ramen redefinit prin mirodenii japoneze, o alta versiune de Hummus cu crema de caju, salata Tabouleh cu fructe, Toca-Nita, un preparat realizat integral dintr-un amestec de fructe de mare, pana la exoticul Ochi de Dragon, unul dintre cele mai sofisticate deserturi”, povesteste Sami Al Mansour.

Limonada

Bauturile au fost si ele selectate cu atentie. Poti savura un pahar cu vin dintr-o anumita regiune geografica si cu an de maturitate, cocktail-uri in diverse combinatii, cafea, dar si alte licori care iti incalzesc sufletul. Eu am savurat o limonada cu sirop, decorata cu lime si crengute de brad, care avea un gust foarte interesant.

Dupa prima experienta pot sa va spun ca planific sa mai trec pragul acestui restaurant cu specific fusion. As vrea sa stau alaturi de prietenele mele la un pahar de vorba pe terasa, in decorul minimalist si optimist al restaurantului.

Ne vedem acolo! 😛

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *