Frumusetea are un aliat nou – Charming Beauty Studio!

Frumusetea este ceva cu care ne nastem, insa intretinerea ei depinde de NOI. Cum aratam acum sau cum vom fi peste o perioada de timp, este un lucru care tine de modul in care alegem sa avem grija de tenul si organismul nostru, de alimentatia si gandurile pe care le avem.

Luna trecuta, Charming Beauty Studio si-a deschis usile pentru persoanele interesate de intretinerea frumusetii, dar si pentru cele care doresc sa invete cum pot ajuta alte persoane in acest demers. M-am numarat si eu printre norocoasele care au testat serviciile oferite de salon inca din primele zile de la deschiderea lui.

home-banner-2

Charming Beauty Studio pune la dispozitia clientilor servicii de ingrijire a parului (coafor), ingrijire corporala (manichiura  pedichiura – cosmetica), dar si cusruri de formare in meserii specifice acestei industrii, care sunt accesibile si sunt autorizate ANC. Iar pentru persoanele care fac parte din categorii defavorizate, cursurile sunt GRATUITE (frizer, cosmetician, manichiurist-pedichiurist, coafor si protezist de unghii) intrucat proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. La cursuri se va pune accent pe partea practica a meseriilor, folosind modele reale, din randul partenerilor sociali.

Dupa cum va spuneam, am fost si eu la Charming Beauty Studio si mi-am facut manichiura si pedichiura, un tratament facial si m-am tuns bob. Mi-am oferit un moment de relaxare si de incarcare cu emotii pozitive. Caci haideti sa recunoastem, atunci cand avem grija de noi, ne simtim mai frumoase si mai pline de viata! Fericirea se citeste in ochii nostri si devenim mai zambitoare si pline de energie.

Mi-a placut mult atitudinea personalului si faptul ca mi-au explicat fiecare etapa, mi-au povestit despre brandurile pe care le folosesc, mi-au oferit sfaturi despre ingrijirea tenului, a unghiilor, cat si a parului.

home-banner-1Am plecat de la salon cu o noua coafura, de care sunt multumita si cu o manichiura si pedichiura ideala :). Intentionez sa repet experienta cat de curand. Ma intereseaza in special manichiura cu oja semipermanenta.

Voi cat de des mergeti la salon? Ce apreciati in mod special? Astept impresii si comentarii 🙂

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *