Frunzaresc.eu in TOP 10 BlogOGO.MD

La SMSBucuresti Chinezu a scos in evidenta un lucru foarte important legat de blogging: daca vrei sa afle lumea de tine, promoveaza-te! Nu astepta sa te caute cineva, sa te descopere sau sa te contacteze, trimite o prezentare agentiilor, spune/recomanda/povesteste despre tine si blogul tau oricand poti, participa la evenimente, prezinta-te cu nume si prenume, plus numele blogului etc.

Eu tin cont de sfatul lui Chinezu si consider ca este foarte important sa stii sa te prezinti, ca sa nu spun “sa te vinzi”, daca vrei sa activezi in acest domeniu, daca vrei sa fii implicat in campanii, sa participi la evenimente, sa contribui la implementarea unor proiecte etc. Altfel de unde sa afle cineva despre tine si despre ce scrii, ce iti doresti sa faci, ce campanii iti plac si pe care ai vrea sa le sustii?!

Si pentru ca zilele trecute o colega de breasla mi-a spus ca am fost inclusa in Top 10 cele mai active bloguri din februarie din Republica Moldova, am spus ca e un moment potrivit sa share-uiesc cu voi aceasta informatie, ca sa nu spun “sa ma laud”. 😛

Topul a fost realizat de platforma BlogOGO.Md, care s-a lansat de curand si a luat in calcul numarul de articole publicat intr-o luna.

cele-mai-active-bloguri-1-luna

Multumesc tare mult BlogOGO.Md pentru realizarea topului si Orheaianca.eu pentru ca mi-ai soptit despre el 🙂 Eu mi-am propus sa scriu cate un articol pe zi si recunosc ca nu este usor, iar scopul meu este sa devin, in timp, o sursa de informare si inspiratie pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre zona de parenting, despre importanta investitiei continue in dezvoltarea personala si profesionala, despre evenimentele care te ajuta sa evoluezi si brandurile care aduc un plus de valoare societatii.

Nu stiu daca e neaprat corect sa apar in acest top avand in vedere ca eu m-am nascut in Republica Moldova, dar locuiesc de mai bine de 10 ani in Romania si scriu rar despre Moldova pe blog. Dar ce pot sa spun sigur este faptul ca urmaresc blogosfera moldoveneasca, videobloggerii de peste Prut si campaniile initiate de diverse branduri. Iar cand am oportunitatea scriu despre obiectivele turistice si locurile pe care le vizitez (de ex: Orheiul Vechi, Cricova etc.), despre evenimentele din tara la care particip (de ex: Maratonul International Chisinau), dar si despre oamenii care ma inspira sau brandurile care imi plac (de ex: Bucuria, Viorica Cosmetics etc.).

Oricum, pe termen lung, imi doresc si imi propun sa ajung sa fac parte din topul celor mai discutate bloguri (indiferent daca vorbim de Moldova sau de Romania), dar pentru asta am nevoie de sustinerea ta. Orice comentariu, impresie, opinie, critica sau gand exprimat in comentarii ma ajuta sa devin mai buna, sa cresc si sa dezvolt acest blog. Asa ca te provoc sa folosesti cu incredere butonul “post a comment” oricand poti. Ajuta si orice like, share sau tweet. 🙂

 

comments

  • Oleg

    Bravo, draga mea! :*

    • Sofia

      Multumesc pentru sustinere :)

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *