Strumpfii_Frunzaresc

Gasim Strumpfii in Satul Pierdut din Plaza Romania?

Sunt mici, albastri si tare draguti. Copiii ii adora de fiecare data cand ii vad la TV sau ii intalnesc in magazine sau la diverse spatii de joaca. Da, ati ghicit, despre Strumpfi este vorba 🙂 Si daca tot copiii ii adora atat de mult, de ce sa nu le oferim oportunitatea sa interactioneze cu ei, sa-i imbratiseze si sa ii admire?!

Unde? Pai, timp de 2 saptamani, in intervalul 26 mai – 9 iunie, Strumpfii pot fi intalniti in Satul Pierdut, un spatiu creat special in Plaza Romania pentru copii.

Daca ati vazut filmul “StrumpfiiSatul Pierdut”, care a fost lansat anul acesta, in martie 2017, sigur stiti despre ce este vorba. Daca nu, mai bine! Ajungeti sa descoperiti secvente din film la expozitie pentru ca Satul Pierdut reconstituie elemente din cel mai recent film printr-o expozitie marca-inregistrata Peyo, creatorul Strumpfilor si ii introduce pe admiratori in universul de zi cu zi al indragitelor creaturi albastre.

Exista mai multe activitati in care cei mici se pot implica:

  1. Laboratorul lui Papa Strumpf – copii vor putea asculta povesti despre potiunile magice create de Marele Strumpf in laboratorul sau fermecat. La Salonul de infrumusetare al Strumpfitei, fetitele vor putea incerca ritualuri cu tatuaje – stampila, perii fermecate si alte trucuri strumpfesti.
  2. Coltul Muzical –  copiii vor putea experimenta cu instrumente muzicale de lemn special create pentru ei, in timp ce il cunosc pe Strumpful-Muzician.
  3. Bucataria Strumpfului-Brutar – Un ghid de nadejde ii va ajuta pe cei mici sa gateasca cu ajutorul nisipului kinetic, al formelor de gatit si al cuptorului-butaforie.
  4. Cusca lui Gargamel – din Sat nu lipseste nici coltul dedicat celui mai mare inamic al piticilor albastri, Gargamel. In cusca lui Gargamel, copiii isi vor putea face poze cu elemente din viata maleficului vrajitor. 

Satul Pierdut va fi deschis vizitatorilor zilnic, in Plaza Romania, la Rotonda, iar intrarea este gratuita! 😛

Cine ajunge in Satul Pierdut sa le transmita un pupic strumfilor si din partea mea 🙂 Cand eram mica aveam un strumpf (jucarie de plus) la care tineam mult si tare il mai iubeam. Spor la explorat satucul si multa energie la activitatile creative si pline de culoare care va asteapta!

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *