"Gigolo de ocazie" sau despre magia din viața femeilor

Cine mă cunoaște, știe deja că dacă e să mă uit la un film, aleg comediile.

Îmi place să mă relaxez la un film care mă face să mă doară obrajii de la cât de mult râd. Rămân ulterior cu o senzație de bine și o față visătoare și radiantă. O oră petrecută în fața ecranului, îmi dublează starea de fericire și mă lasă de mult ori să visez sau să asociez ce mi-a plăcut, cu ce s-a întâmplat sau aș vrea să se întâmple în viața mea.

Comediile sunt pe sufletul meu :).

Și dacă tot am deschis subiectul comedii, săptămâna trecută am primit o invitație la comedia “Gigolo de ocazie”, în care joacă celebrii actori Woody Allen, John Turturro, Vanessa Paradis, Sharon Stone și Sofía Vergara.

Fading gigolo

După vizionarea fimului, mi-a rămas în minte o frază pe care vreau s-o împărtășesc neapărat cu voi: gigoloul este de fapt persoana care “oferă magie femeilor singuratice”. Sau mai bine zis, aduce magie în viața celor singuri. FENOMENAL! Nici că se putea zice mai bine.

Ce să mai, gigoloul, un binefăcător al femeilor singure sau care se simt singure, ajută sexul frumos să-și crească încrederea în sine și orgoliul. Ce scopuri nobile!

M-am amuzat la replicile actorilor Woody Allen și John Turturro, care în acest film se potrivesc perfect, deși uneori ai senzația că relația lor este puțin stângace. Dar tocmai ăsta e și farmecul!

“Gigolo de ocazie”este un film cu o nuanță de stil vechi, la care vă recomand să mergeți oricând aveți chef de o porție de râs.

Până atunci, puteti vedea trailerul filmului aici.

Vizionare frumoasă!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *