Haos la Versailles

De 1 mai nu este haos doar in Vama Veche, ci si la Versailles. Va spun pe bune. Ce se intampla pe la curtea regala prin anii ’60 poti regasi usor si in vremurile noastre. Dramele si iubirea neconditionata, dragostea neimpartasita si intrigile datorate zvonurilor legate de legaturile intre persoanele de acelasi sex, erau la ordinea zilei. Nu mai zic de evenimentele fastuoase care se organizau cu diverse ocazii si motivele de a petrece, care apareau cand te asteptai mai putin.

Dar haosul de Versailles nu era datorat doar acestor lucruri, ci si aparitiei in peisaj a unei femei, Sabine De Barra (Kate Winslet), o artista peisagista talentata, careia i se atribuie sansa sa amenajeze gradinile principale ale noului palat al regelui Soare de la Versailles. Asa cum este de asteptat, capacitatea artistei este pusa la indoiala inca de la inceput atat datorita faptului ca este femeie, dar si pentru ca are un stil diferit, care nu se incadreaza pe ideea de uniformitate si obinuit. Insa tocmai acest lucru ii starneste interesul lui André Le Notre (Matthias Schoenaerts), care o alege pe Sabine in detrimenul altor candidati.

Ce opera de arta va reusi sa creeze Sabine de Barra si ce legatura se va lega intre cei doi, va invit sa descoperiti in filmul “Haos la Versailles”.

Haos la Versailles

“Haos la Versailles” este o drama romantica, de epoca, in regia lui Alan Rickman si cu actorii Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Stanley Tucci, Helen McCrory, Steven Waddington, Jennifer Ehle etc. 

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 si MediaPro Distribution si are premiera in Romania pe 1 mai.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *