În sus, de bucurie

Zilele trecute m-am intersectat, întâmplător, cu un amic, într-un supermarket din zona în care locuiesc. Nu interacționasem de ceva timp și chiar m-am bucurat să-l revăd și să povestesc cu el diverse lucruri care mi s-au întâmplat. E genul ăla de om cu care ai discuta ore întregi: prietenos, optimist, atent și respectos.

În drum spre casă, din discuție în discuție, am ajuns la subiectul care în ultima perioadă a acaparat toată umanitatea care interacționează cu mine – dragostea. Și cum discutam cu amicul meu, la un moment dat, el se oprește, se uită în ochii mei și cu cea mai mare sinceritate îmi spune: Sofia, dacă aș fi în locul tău, aș sări în sus de bucurie până acasă, că am scăpat de persoana care îmi făcea rău, că sunt liberă, că pot să mă bucur din nou de mine și toate activitățile care îmi plăceau, că am în jurul meu atâția oameni minunați și atâtea oportunități.

M-am gândit mult la ce mi-a spus și în seara asta, în timp ce găteam, m-am oprit pentru câteva clipe și am sărit în sus de bucurie, spunându-mi cu voce tare – să aud bine și să mi se întimpărească în căpșorul meu, că AM SCĂPAT… Nici nu știți ce stare de bine am acum și ce liniște sufletească s-a instalat deodată în inima mea.

Uneori, cred că e bine să vedem și cealaltă față a monedei…

Nu dezvolt subiectul că s-ar putea să-mi piară zâmbetul ștrengar de pe buze 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2arG7_IqbZs&w=640&h=390]

Seară liniștită!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *