Incredibilul devine realitate

Astazi vreau sa va povestesc o intamplare hazlie din viata mea, care a avut loc la inceputul verii trecute.
Dupa o zi de munca foarte aglomerata, am mers la cursul de Comunicare si Relatii Publice, pe care il sustinea una dintre prietenele mele, iar apoi am iesit impreuna cu ea si alta prietena la un frappé.

Fiind in Piata Victoriei, am decis sa mergem la Springtime-ul din zona, mai ales ca ne placea frappé-ul pe care il faceau si aveau si un meniu diversificat de salate.

Ajunse acolo, am inceput sa discutam despre problemele noastre amoroase si am pus la punct un plan de bataie pentru rezolvarea lor, care s-a dovedit a fi ulterior un esec. Insa nu asta conteaza, ci ceea ce s-a intamplat chiar peste cateva minute.
Cum stateam noi si discutam, se apropie de masa un baiat. Era imbracat decent, arata respectabil si tinea in mana o foaie A 4 pe care scria: Fac sex pentru mancare.

Fac SEX pentru MANCARE

Da, ati citit bine! Exact asta scria.
Am citit mirate, dar in acelasi timp amuzate textul si am rabufnit in ras, dupa care l-am intrebat: si ti-a dat cineva de mancare pana acum? Ne-a spus ca nu, insa el nu renunta, va continua sa incerce pana va reusi.
Sugestia noastra pentru el, in cazul in care vrea sa cucereasca o fata, a fost sa incerce cu un alt text si eventual, in alt loc, la o ora mai potrivita. De exemplu, in discoteca, unde oamenii vin sa se distreze si reactioneaza altfel la glumitele mai “picante”.
Ne-a multumit pentru sfat, dupa care ne-a cerut adresa de email sau ID-ul de mess (ciudat ca nu a spus nimic de Facebook?!). Oricum, l-am refuzat politicos si l-am intrebat: cum i-a venit ideea de a scrie acele cuvinte si mai ales de ce face acest lucru? Sunt atatea metode de a agata femei si el foloseste una care mai degraba le indeparteaza decat le apropie de el.
Parea un tip educat, chiar foarte destept, iar un gest ca acesta il pozitiona negativ. Te facea sa-ti pui un semn de intrebare legat de deplinatatea facultatilor sale mentale.
Ne-a spus ca o face “for fun”, pentru “a-si condimenta” putin viata de zi cu zi, dupa care ne-a anuntat ca trebuie sa plece. Si a plecat!
Ne-am amuzat copios de aceasta situatie, pe care am povestit-o si prietenilor nostri, care nu ar fi crezut ca este o intamplare reala daca nu le-am fi aratat dovada faptei – poza cu foaia A 4 pe care era scris celebrul text.
Am povestit ulterior aceasta intamplare la cursul de dictie pe care il fac. Profesorul ne-a dat ca tema sa spunem 2 povestiri: una reala si una inventata. Scopul acestei teme era sa ne faca sa observam modul in care se schimba comunicarea nonverbala si gesturile unei persoane in momentul in care minte. La final, trebuia sa votam care este povestea reala si care este inventata. Aceasta intamplare a fost votata ca fiind falsa de 5:1.
Se pare ca realitatea a devenit atat de incredibila, incat pare a fi inventata. Intamplarile din viata noastra sunt atat de ciudate, de amuzante, de neobisnuite, incat par ireale. Insa acesta nu trebuie sa fie un motiv pentru care nu trebuie sa ne bucuram de ele. Din contra, tocmai incredibilul face viata noastra atat de frumoasa.

Articol sponsorizat de Reeija, in cadrul competitiei SuperBlog 2013.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *