IndyDraw sau cum Supereroii devin umani :)

Cand eram mica, imi doream sa fiu actrita. Voiam sa joc in filmele de actiune alaturi de actori celebri si Supereroi 🙂 Pe masura ce am crescut, mi-am schimbat perspectiva legata de cariera pe care vreau sa o am. Insa, si-acum, cand ma uit la Catwoman, Superman, agentul 007/James Bond, Hobbitul sau alte filme celebre, mi se inmoaie putin inima :))

Fiecare dintre noi are un personaj preferat. Din desenele animate, dintr-un film care ne-a ramas in suflet ori vreun cantaret sau sportiv etc. Daca iti doresti sa fii tu in locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau poate ti-a placut Elsa, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow, aceasta dorinta se poate materializa acum! S-a lansat proiectul IndyDraw, locul in care  personajele tale preferate prind viata, artistii IndyDraw le deseneaza manual in diverse stiluri, folosind tehnologii moderne, iar rezultatul final este unicat.

IndyDraw(Sursa)

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, spune Cristian Baita, fondatorul IndyDraw.”

IndyDraw

Cum functioneaza? Trimiti o poza cu fata ta, alegi un personaj din cele propuse de IndyDraw sau spui care este personajul dorit si ipostaza si desenatorii IndyDraw te transforma in eroul tau preferat! Orice iti imaginezi poate fi transpus in realitate! Ulterior, desenul poate apoi fi imprimat pe tricouri, cani, afise, canvas si alte tipuri de suport.

IndyDraw

Hai repede pe IndyDraw, sa vezi ce iti poti alege!

comments

  • Emil Calinescu

    Eu zic ca inca ai putea fi actrita. O frunza vrajita, care salveaza lumea ;)

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *