Cover_Modern Dads Challenges

Inregistrare participanti Modern Dad’s Challenges

Esti tata sau viitor tatic? Vrei sa te implici activ in cresterea copilului si sa fii acolo ori de cate ori are nevoie? Hai la evenimentul de parenting – Modern Dad’s Challenges, care are loc pe 5 aprilie, la Impact Hub Bucuresti, de la 18.30. Tema primei editii este: Rolul tatalui in perioada pre si postnatala.

Programul evenimentului:

18.30 – 18.50: Inregistrarea participantilor & Socializare

18.5o – 19.00: Introducere  & prezentarea speakerilor, moderator Andrei Cismaru

19.00 – 19.20: Speech Dr. Valeria Herdea, Medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie

19.20 – 19.25: Sesiune intrebari pentru Dr. Herdea

19.25 – 19.45: Speech Oana Nicolau, Psihoterapeut de cuplu si familie, Manager si fondator Clinica Oana Nicolau si Sorin Nicolau, Antreprenor, Life and Business Coach, Manager si co-fondator Clinica Oana Nicolau.

19.45 – 19.50: Sesiune intrebari pentru Oana & Sorin Nicolau

19:50 – 20.10: Speech Andrei Cismaru, blogger & tatic

20.10 – 20.15: Sesiune intrebari Andrei Cismaru

20.15 – 20.20: Speech Victoria Donos, PR Manager Secom®

20.20- 20.35: Speech Invitat surpriza: Ciprian Stanescu 

20.35 – 20.40: Concluzii, intrebari & tombola

20.40 – 21.00: Socializare & Drinks

Realizarea si implementarea acestui proiect educativ de parenting este posibila datorita sponsorilor care s-au alaturat si sustin evenimentul: Cutaden Bebe, PampersBritax Romer Romania, Secom®, Klorane Bebe, A-Derma, NukLEGO® DUPLO®, D-Link Romania, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Solaris, Acvatic Bebe Club, Salina by ABC, Dwyn Shop.

Parteneri tehnici: Web Designer Bucuresti si Ballon Rouge.

Ni s-au alaturat si ne ajuta cu promovarea evenimentului: Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, RomaniaPozitiva.ro, Injoaca.ro, Radio Itsy Bitsy, Asociatia SAMAS, Andreicismaru.ro, Cristianchinabirta.ro, Maruan.ro, Andressa.ro, Laurafrunza.com, Super-Mami.ro, Pricopie.com, Anazidezi.com, Styleandthecity.ro, Iulianaroca.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Carmenradu.ro, Ralucaloteanu.ro, Teavasilescu.ro, Rozsaunu.ro, Supermamici.com, Adrianamitu.com, Babymanager.wordpress.com, DaddyCool.ro, Go-big.ro.

Pregatim si cateva surprize pentru voi, dar si o tombola cu premii atractive: un carucior Revolution SE Bob Black marca Britax Romer Romania, un scaun auto Eclipse Crown Blue marca Britax Romer Romania, o camera supraveghere Video D-Link DCS-855L, un pachet SAMASteratul Parintilor oferit de Asociatia SAMAS, produse Klorane Bebe, un rucsac Cutaden Bebe, un Pachet Parenting oferit de Clinica Oana Nicolau (5 sedinte de terapie), un voucher de 2 sedinte gratuite de educatie acvatica la Acvatic Bebe Club (copii pana in 6 ani), un voucher de 5 sedinte de salinoterapie pentru adult plus copil la Salina by ABC, un pachet de Pampers Pants si cateva surprize din partea Tupperware.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner.

Pentru participarea la eveniment, va rugam sa completati formularul de mai jos. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii 🙂

Va asteptam!


 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *