Inspira Romania sa zambeasca sanatos!

Cati dintre voi ati periat blogul meu?! Sper ca ati facut-o cat mai multi :). V-am provocat la acest exercitiu pentru ca vreau sa va povestesc despre o campanie lansata de Zambeste Romania, prin care este incurajata educatia privind igiena orala.

Nu stiu daca va sunt cunoscute aceste date, dar la nivel national, peste 80% dintre romani au probleme dentare, 4 din 10 copii au carii pe dintii definitivi, cu aproape 90% dintre acestea netratate, iar periuta de dinti este schimbata o data la 1,5 ani. In Europa media este de o data la 3 luni, de altfel asa cum recomanda medicii stomatologi.

Pentru ca exemplul personal este de obicei o modalitate prin care putem sa inspiram si sa influentam atitudinea oamenilor din jur, dar mai ales a persoanelor dragi noua, Zambeste Romania a lansat campania Inspira Romania sa zambeasca sanatos!. Persoane de toate varstele sunt invitate sa-si inscrie ideile si proiectele care pot ajuta la imbunatatirea starii de sanatate orala a celor din jur. Campania isi propune sa prezinte cat mai multe exemple si modele inspirationale in Romania si sa gaseasca cat mai multi ambasadori ai sanatatii orale.

Zambeste Romania

Persoanele care vor inscrie proiectul in aplicatia de pe pagina de Facebook Zambeste Romania au sansa sa castige un city-break pentru doua persoane in Bruxelles, orasul din care a pornit initiativa Zambeste Romania, vor fi invitate pe canapeaua lui Maruta si vor primi produse de ingrijire orala pentru un an sau pur si simplu vor primi produse de ingrijire orala pentru un an. Regulamentul concursului il gasiti aici!

Va recomand sa participati la campania Inspira Romania sa zambeasca sanatos! si sa deveniti ambasadori activi ai sanatatii orale. Igiena orala nu trebuie sa fie doar o nevoie cosmetica (ne spalam dintisorii doar ca sa avem un zambet frumos), ci de sanatate. Prin exemplul individual puteti fi o sursa de inspiratie pentru amici si prieteni, copii si familie, vecini si cunoscuti.

Hai cu periajul!

 

Sursa foto

 

comments

  • Virtual server

    "Zambeste Romania" promoveaza importanta sanatatii orale si incurajeaza prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *