Ispita/The Loft: 5 prieteni și o ispită

Înainte să vă povestesc impresiile mele despre filmul “Ispita”/”The Loft”, vreau să vă prezint următoarea situație: o femeie este găsită moartă într-un apartament pe care 5 prieteni îl închiriază împreună, pentru a-și satisfice nevoile sexuale în afara căsniciei. Întrebarea care apare este:

Cine este vinovatul?

Cine este victima?

Cine a asasinat cu brutalitate femeia care acum stă întinsă pe patul care până în acel moment era locul preferat pentru aventurile lor sexuale?

Filmul “Ispita”/”The Loft” este structurat astfel încât nu bănuiești nici până în ultima clipă cine este asasinul. Te induc în eroare micile detalii care tot apar pe parcurs și care te fac să dai verdictul final, iar apoi să realizezi că de fapt ai greșit. Presupui din nou și iei în vizor pe altcineva, dar realizezi că iar ai greșit. Pe mine m-a ținut în priză până la final 🙂

Ispita

Este interesant să vezi cum ajung cei cinci să aibă relații extraconjugale. Ei intră în jocul periculos, dar plin de plăceri interzise al aventurilor, care le asigură împlinirea tuturor fanteziilor sexuale și confirmarea faptului că POT. Însă fiecare își trăiește drama secretă zilnic: unul ajunge să se îndăgostească și să aibă sentimente, altul își refulează prin forță problemele psihologice, celălalt se bucură la maximum de plăcerile vieții etc. Iar riscul este la fel de mare pentru fiecare…  Odată cu apariția cadavrului sunt expuși și există șanse majore ca nevestele lor să afle despre cuibușorul lor de nebunii.

Cum vor reacționa cei cinci când sunt atacați/condamnați/învinuiți, vă invit să vedeți în filmul “Ispita”/”The Loft”. Este distribuit de Ro Image 2000 și Prorom și poate fi vizionat în cinematografele din toată țara.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *