Iubire Radioactivă: Grand Central

Pregătește-te să fii contaminat de “Iubire radioactivă”, la propriu! Acesta este mesajul pe care trebuie să îl ai în minte atunci când mergi la vizionarea filmului francez “Iubire Radioactivă: Grand Central”, de Rebecca Zlotowski.

Iubire radioactiva: Grand Central

Filmul prezintă povestea unui tânăr, Gary, care este în câutarea unui loc de muncă. Pentru a câștiga banii necesari pentru un trai decent, Gary se angajează la o centrală nucleară. Trece printr-un proces de recrutare care îi dă câteva emoții, însă într-un final primește legitimația care îl va ajuta pe de o parte să obțină bănuții de care are atâta nevoie și, pe de altă parte, să o întâlnească pe Karole, blonda care l-a cucerit din primul moment.

Și uite-așa, într-un mediu în care moarte te paște la orice colț, se naște o idilă, o poveste de dragoste toxică, tulburătoare și apăsătoare, dar frumoasă și emoționantă.

Triunghiul amoros format din Gary, Karol și prietenul ei devine pe parcurs o sursă de tensiuni și conflicte, iar Karol fiind prinsă la mijloc, este nevoită să ia o decizie. Ce a ales frumoasa actriță, vă invit să descoperiți în film. Între timp, aș vrea să vă spun că Léa Seydoux (Karol) te fascinează prin felul ei de a fi, prin naturalețea și simplitatea ei. Nu degeaba a fost etichetată de curând drept “noua revelație a Hollywood-ului”. Are o prezență impunătoare, dar plăcută și seducătoare.

Iubire radioactivă: Grand Central va rula la cinema Elvira Popescu, Union, Grand Cinema Digiplex, Movieplex, în Cluj Napoca la Cinema Victoria, în Tîrgu Mureș la Cinema Arta, în Constanța la Cityplex, în Craiova la Cinema Modern, în Botoșani la Cinema Unirea, în Iaşi la Cinema Republica, în Deva la Cinema Patria și în Piatra Neamț la cinema Dacia.

Filmul este lansat în România cu sprijinul  Tv5Monde.

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *