Jessabelle – Bu-hu-hu!!!

Pregateste-te sa fii speriat, exact in momentul in care te astepti mai putin! Acesta este sloganul pe care e bine sa il repeti in minte de fiecare data cand te uiti la un film de groaza.

Saptamana trecuta am fost la vizionarea filmului Jessabelle. Nici nu am apucat bine sa ma fac comoda pe scaunul de la cinema, ca am si reusit sa ma sperii de prima scena dura din film.  Jessabelle este o poveste trista, care o are in centrul atentiei o tanara (Sarah Snook) care ajunge in scaunul cu rotile, in urma unui accident cumplit in care mor logodnicul ei si copilul inca nenascut.

jessabelle-889303l

Singura si neajutorata, Jessabelle este nevoita sa apeleze la ajutorul tatalui ei, cu care nu mai vorbise de ani de zile. Pana se va recupera, Jessabelle locuieste in casa din Louisiana, unde a copilarit, in camera care a a fost a mamei ei. Lucrurile se complica in momentul in care Jessie gaseste cateva casete video, facute de mama ei, care era pasionata de tarot. Previziunile legate de viitor pe care i le face mama nu sunt deloc adevarate, ceea ce o bulverseaza foarte tare pe Jessabelle. In plus, aparitia spiritului aflat in suferinta, care vrea sa se razbune, face fiecare scena a filmului imprevizibila si te tine in suspans pana il ultima clipa.

Am stat cu fruntea incretita si cu o grimasa pe fata mai bine de jumatate din film, cu o ingrijorare si o teama pentru ceea ce va urma, chiar daca stiam ca este vorba de un film si nu de realitate. Daca iti plac filmele de groaza, fa-ti timp sa ajugi la Jessabelle! Te asteapta multe scene de groaza si momente de suspans!!!

Jessabelle este un film realizat de Jason Blum, cunoscut si pentru productiile „Activitate paranormala” si „Insidious” si este distribuit in Romania de Cineforum.

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *