Laser tag: țintește sau vei fi… vizat!

Mie îmi plac mult provocările. De aceea, atunci când trebuie să încerc ceva nou sau diferit, răspunul meu este DA, fără să stau prea mult pe gânduri. Am fost la escape room challenge, la paintball, am sărit cu parapanta, am tras cu arma, am escaladat munți, dar experiența mea nu se oprește aici.

Laser Megazone

Ieri am acceptat invitația unui prieten de a participa la un joc de calculator transpus în realitate: LASER TAG, la Laser Megazone. Pentru cine nu știe ce reprezintă laser tag, vă spun următoarele: este un joc de echipă, în care trebuie să elimini cât mai mulți adversari cu ajutorul armelor laser, într-un timp delimitat.

Când s-a dat start-ul jocului, prieteniile și amicițiile au fost lăsate deoparte și fiecare și-a făcut strategia de atac. Am jucat în echipă, dar ne-am aventurat și individual. Am avut parte de multă adrenalină, iar la final au curs apele de pe noi, la propriu! A fost o experiență pe cinste!

Ne-am adunat 20 de prieteni și pentru câteva jocuri 10 au devenit INAMICI noștri. Fiecare a dat ce e mai bun din el și a încercat să țintească cât mai mulți adversari. Eu am făcut parte din echipa albastră și am jucat două jocuri. Numele meu “de scenă” a fost Ghost Rider. Aș spune că mi se potrivește, chiar am încercat să fiu un fel de “fantomă”. Când nu se așteptau, inamicii se trezeau cu pistolul meu țintit asupra lor.

După ce se finaliza un joc, toată lumea era cu ochii pe punctaj. Curiozitatea era mare: cine pe cine?!

airlock4_b

Laser Megazone

Pe lângă joc, la Laser Megazone mi-a plăcut mult și decorul, muzica, dar și modul în care a fost amenajat spațiul, cu multe obstacole. Uneori te ajutau, însă de multe ori te expuneau în fața inamicilor, dacă nu erai atent. Oricum, spațiul este atât de mare încât ai impresia că te-ai pierdut și când nu te aștepți, te trezești cu cineva în fața ta! 🙂

Laser Megazone

Laser Megazone este foarte aproape de AFI Cotroceni, pe bd. Iuliu Maniu, nr.7 și poate fi jucat de oricine: fete, băieți, copii, pentru că nu prezintă riscuri. La un joc pot participa maximum 30 de persoane. Prețul și ofertele speciale le găsești aici!

În lume există peste 1.100 de locații în care se poate juca laser tag, dintre care 630 in SUA și 230 în Europa.

Dacă vrei să iei parte la o experiență unică, neobișnuită și interesantă, îți recomand să mergi la Laser Megazone. După prima tură vei dori să repeți experiența. 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *