LPT te provoaca sa #donezi

E greu sa faci o schimbare, chair daca este vorba de o simpla tunsoare. Te documentezi sa vezi ce se poarta, ce ti-ar sta bine, alegi coaforul si abia apoi iei decizia finala. Si nici atunci poate nu esti sigura 100%.

Insa, daca tot ai decis sa-ti schimbi tunsoarea, ti-as recomanda sa faci si o fapta buna. Stiai ca exista o organizatie care ofera peruci din par natural copiilor ce si-au pierdut parul in urma tratamentelor impotriva cancerului? The Little Princess Trust colecteaza parul pentru a face peruci acestor copii.

Ce zici, le donezi codita ta?

Poti avea parul drept, ondulat sau carliontat, important este sa nu fie vopsit intr-o culoare care nu este naturala. De asemenea, cea mai scurta suvita trebuie sa aiba minim 17 cm. Sau daca ai o codita pe care ai pastrat-o in conditii bune, o poti dona acum catre LPT.

LPT

 

Inainte de a trimite parul la LPT, asigura-te ca este uscat in momentul sectionarii si depozitat intr-o punga sigilabila. Apoi il poti duce la UMF Iasi sau il poti trimite prin curier, pe adresa Societatii Studentilor Medicinisti Iasi: str. Universitatii, nr. 16, Iasi, Romania, cu mentiunea „LPT”.

Gabriela, o prietena draga si HairStyle Artwork by Natalia Cantir s-au alaturat cauzei LPT. Natalia a impletit codita Gabrielei si a taiat-o cu grija, iar mana ei talentata a reusit astfel sa faca 2 lucruri bune: a ajutat-o pe Gabriela sa faca un gest frumos si i-a facut o tunsoare draguta 🙂

Gabriela TunareanuApreciez foarte mult gestul Gabrielei si o felicit pentru initiativa. Pacat ca parul mei nu este suficient de mare, ca m-as fi alaturat cu drag acestei cauze.

Daca si tu vrei sa donezi codita ta pentru copiii bolnavi de cancer, te invit sa iei legatura cu The Little Princess Trust. Gestul tau va face diferenta!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *