Zurli - cover facebook Hai la masa!

“Hai la masa!” cu Gasca Zurli!

Masa este un motiv de bucurie pentru toddlerul meu. Nici nu apuc bine sa spun “Hai la masa”, ca deja sta lipit de piciorul meu, asteptand sa il urc in scaunelul de masa. E un gurmand adevarat. Rareori ma trezesc ca impinge farfuria in fata, semn ca nu ii place ceea ce vede in farfurie. Dar cand face asta, inseamna ca trebuie sa fiu creativa si sa reactionez imediat. Nu are rabdare sa astepte pana ce ii pregatesc altceva sa pape. Vrea acum, aici, in acest moment si gata!

Oricum, sunt o norocoasa! Faptul ca puiul meu adora ora mesei este un motiv de stres in minus. Cunosc in jurul meu parinti care se chinuie zi de zi cu cel mic pentru ca este foart moturos si mananca extrem de putin.

Va povestesc despre ora mesei pentru Gasca Zurli (de care puiul meu este indragostit) a lansat in aceasta toamna un spectacol – Hai la masa!, si vor sa transforme cu ajutorul lui ora mesei intr-un motiv de bucurie pentru cei mici.

Pentru ca mesele in familie sa fie magice, iar cei mici sa devina prieteni cu fructele si legumele, Gasca Zurli a inventat un personaj nou: pe Bucatarasul Zurli, cel mai vesel si colorat bucatar din lume. Dar si un ingredient in bucatarie – Pofta de Mancare. In jurul lor au creat o intreaga poveste, spusa pe sufletul celor mici si spre amuzamentul oamenilor mari. 

AFIS GASCA ZURLI_HAILAMASA

Pe 25 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti copiii se pot bucura de un spectacol plin de culoare si lumini, unde vor avea ocazia sa-l cunoasca pe Bucatarasul Zulri si sa asculte noile melodii despre obiceiurile alimentare sanatoase. Apoi, Gasca Zurli isi va continua turneul in Timisoara (29 octombrie) si Baia Mare (4 noiembrie).

Cu cine ne vedem miercuri seara, la spectacol? Biletet va puteti lua de pe eventim.ro sau site-urile partenere. Iar daca vreti sa cititi mai multe despre spectacol, pe site-ul zurli.ro gasiti toate detaliile. 🙂

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *