Nunta la puterea "EXCEL"

Visezi la acest moment inca de cand esti mica. Incepi prin a face hainute pentru papusile tale. Apoi perdeaua alba de la fereastra devine un voal sau chiar un model de rochie improvizat, iar nuntile la care mergi alaturi de parinti sunt experiente reale care te ajuta sa-ti faci o impresie despre ziua in care vei fi in mireasa.

fotografie-l-ziua-nuntii-nunta-ta-fotografii-inramate-filmare-nunta-planificatorul-de-nunta-camere-video

Fetele sunt invatate inca de mici ca vor ajunge printese, in rochii albe si stralucitoare si ca vor intalni printul perfect, care le va face fericite. O parte aleg acest model insuflat de parinti si ajung sa fie fericite toata viata sau raman dezamagite, in timp ce altele merg pe cai diferite. Insa, indiferent de modelul ales, fiecare femeie ia decizia potrivita pentru ea.

Nunta este intr-adevar un moment special, plin de emotii si fluturi in stomac, dar in acelasi timp o perioada in care ajungi sa gandesti ca un manager. Sau mai degraba ca un project manager. 😀 De ce spun asta? Pentru ca daca vrei sa iasa o nunta perfecta (o cununie civila si religioasa asa cum ti-ai dorit si o petrecere la care toti sa se distreze), trebuie sa fii ORGANIZAT.

pregatire-pentru-casatorie

(Sursa)

Daca ar fi sa dau 5 sfaturi din experienta mea, as spune urmatoarele lucruri legate de organizarea cununiei si a petrecerii:

  1. Incepe organizarea nuntii cu un RESEARCH. Un search pe google te va ajuta sa-ti faci o prima impresie despre cununie si organizarea petrecerii (ce acte ai nevoie, ce servicii, ce produse si lucruri etc.).
  2. Ca sa-ti structurezi mai bine toate ideile si sa-ti faci o lista cu lucrurile de care ai nevoie pentru organizarea acestui eveniment important din viata ta, EXCEL-ul este o solutie ideala 🙂
  3. Separa cele 3 momente (cununia civila, religioasa si petrecerea) pe sheet-uri in Excel, ca sa-ti fie mai usor sa te organizezi.
  4. Stabileste intalniri cu partenerii pe care i-ai ales (restaurant, patiserie, florarie, foto etc.) si pune la punct toate detaliile colaborarii.
  5. Confirma cu fiecare partener datele colaborarii cu o saptamana inainte de cununie/petrecere.

La prima vedere pot parea niste sfaturi foarte tehnice, dar crede-ma, vei intelege cat de importante sunt in momentul in care vei incepe organizarea nuntii. Sau… poti sa-ti iei un planificator de nunta si ai scapat de jumatate din stres. Sau poate ca nu! Asta depinde si de ce tip de personalitate ai. 😛

Casa de piatra!

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *