Nunta perfecta devine imperfecta!

Eu ador nuntile. Imi plac la nebunie. Si nu pentru rochia alba a miresei, pentru buchetul aruncat domnisoarelor de onoare sau traditiile specifice fiecarei zone, de care parintii tin cont negresit. Ci pentru DISTRACTIA de care am parte la nunta.

Unde in alta parte daca nu la nunti dansezi muzica populara pana nu mai poti, te distrezi alaturi de gasca de prieteni si tinerii insuratei, furi mireasa, dar si te amuzi de micile incidente care apar fie pentru ca cineva si-a intrecut masura (ma refer aici masura calculata in grade de alcool), fie pentru ca exista tot felul de conflicte anterioare, care exact atunci ies la suprafata.

Tocmai despre aceste mici incidente si secrete este si spectacolul “Nunta perfecta”, de Eugen Gyemant. “Nunta perfecta” este o productie marca TALENTIVITY, care le are in rolurile principale pe Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Catalina Grama si Adina Galupa. O gasca de actrite pline de culoare, foarte active si nebunatice.

Nunta perfecta

Cinci femei total diferite, care sunt in cautarea fericirii pe care au cautat intotdeauna in locul nepotrivit, sunt invitate la nunta prietenei lor, in calitate de domnisoare de onoare.  Mireasa, care pana atunci era cunoscuta pentru atitudinea ei lipsita de pudoare, le este acum de nerecunoscut.

Ajunse la nunta, cele cinci domnisoare de onoare, printre care si sora miresei se baricadeaza in camera in care locuia mireasa in copilarie si incep sa barfeasca, beau, plang, discuta despre barbatii, comploteaza, rad si descopera intr-un final ca isi doresc, desi nu o spun public, sa vada cum aceasta nunta perfecta se dezintegreaza incet, incet…

Ce se va intampla si cum se va derula actiunea, va invit sa aflati mergand la spectacolul “Nunta perfecta”, care se joaca la Teatrul Elisabeta. Ce pot sa va spun eu este ca Adela Popescu joaca fenomenal, dar nici Jojo nu este mai prejos. 🙂

Vizionare placuta!

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *