Puterea energiei

Sunt zile în care radiez de energie și simt că nu pot sta locului nici o clipă. Trebuie să fac ceva în mod continuu. Nu mă pot opri. Explodez dacă nu canalizez energia pe ceva anume.

Pe de altă parte, sunt zile în care nu mai știu de unde să mai storc puțină energie, ce să fac ca să-mi încarc bateriile, să fiu și să acționez iar la capacitate maximă.

În aceste zile, îmi găsesc hrana în cărțile bune, filmele relaxante, ieșirile cu prietenii și activitățile care mă fac să mă relaxez, cum ar fi desenul în creion. Pe mine mă calmează extraordinar de mult, mă transpune într-o stare zen, aș spune. Pur și simplu trăiesc ceea ce fac și mă bucur de rezultate : )

Apropo de energie, citeam zilele trecute o carte în care am găsit următorul pasaj legat de energia feminină:

“Forța Pământului, puternică și naturală, o înzestrează pe femeie cu calm, spirit practic, seriozitate și trăinicie.

Forța Focului, fierbinte și temperamentală, o face pe femeie imprevizibilă, pătimașă și atrăgătoare. Puterea Apei dăruiește femeii sensibilitate și naturalețe, ștrengărie și finețe.

Puterea Aerului le face pe femei independente și încăpățânate, iubitoare de libertate și cu o gândire logică” (Puterea seducției, de Larisa Renar).

Tot legat de energie era și pasajul acesta:

“Supărarea pe propria persoană este cea mai puternică, deoarece ne lasă fără energie și ne aruncă în noroi. Pierdem sentimentul respectului de sine, transformându-ne din stăpâni în sclavi, din cel care conduce, în cel care este condus” (Puterea seducției, de Larisa Renar).

Sunt perioade în care ne supărăm pe propria persoană, ne judecăm și ne învinuim pentru diverse lucruri. E bine să conștientizăm propriile greșeli, însă mult mai important este să învățăm din acele greșeli și să trecem mai departe. Să nu ne canalizăm energia și timpul pentru ceva care nu mai poate fi schimbat.

energie poza

(Sursa)

Haideți să nu ne mai gândim la lucrurile care ne storc de energie și să începem o nouă zi, cu forțe proaspete.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *