REVIEW – Alvin si veveritele: Marea aventura

Alvinnnnnnnnnn!!!

Pregatiti-va de o aventura plina de umor si momente extrem de hazlii alaturi de carismaticele veverite: Alvin, Theodore si Simon, pe care nu ai cum sa nu le indragesti inca de la primele scene.

Chiar daca este o comedie pentru adulti, si cei mici care stiu sa citeasca sau inteleg limba engleza se pot bucura de o seara relaxanta in fata marelor ecrane, vizionand filmul: Alvin si veveritele: Marea Aventura.

Cand afla ca “tatal” lor vrea sa o ceara in casatorie pe prietena lui, veveritele presupun ca asta inseamna ca Dave nu va mai avea nevoie de ele si decid sa ACTIONEZE. Au la dispozitie 3 zile sa comploteze cu viitorul lor frate vitreg pentru a impiedica producerea dezastrului. Prin ce peripetii trec in drumul lor spre New York City si cum vor trece peste acestea, va invit sa descoperiti in film. Fiecare zi vine cu provocari noi si situatii din care veveritele reusesc sa iasa cu brio, chiar daca asta implica si multe efecte adverse.

Frumoasele veverite inteleg intr-un final ca au gresit si din teama ca vor fi pedepsite, pregatesc o surpriza pentru Dave, care il va cuceri la propriu. Dar, stai, ramane de vazut cat va dura fericirea de pe chipul lui Dave… Intoarcerea acasa este un moment definitoriu in acest sens.

alvin-si-veveritele-marea-aventura-2016

Theodore are cateva fraze si expresii care te vor face sa zambesti cu gura pana la urechi, iar Simon isi pastreaza rolul de veverita responsabila, care se asigura ca totul este bine, chiar daca nu ii iese mereu. Pe de alta parte, Alvin ramane sufletul petrecerilor si capul rautatilor, insa tocmai acest lucru face ca filmul sa fie si mai amuzant.

Alvin si veveritele: Marea Aventura este o comedie care te va face sa-ti arcuiesti buzele de mai multe ori in decursul a 86 de minute, insa doar cateva scene te vor amuza cu adevarat. In rest te vei relaxa si vei avea o stare de bucurie datorata celor 3 veverite, care parca va persista si dupa terminarea filmului.

Filmul este distribuit in Romania de Odeon Cineplex si poate fi vizionat in cinematografe incepand cu 29 ianuarie.

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *