Review: Star Wars VII – Trezirea fortei

Desi nu sunt mare amatoare a filmelor cu nave spatiale, recunosc ca Star Wars mi-a starnit atentia si curiozitatea. Sa faci un film ale caror episoade sunt si acum, dupa zeci de ani, la fel de actuale si futuriste prin conceptul si viziunea puse in practica, e absolut demential.

Fiecare episod ne-a surprins prin intriga si suspansul pe care l-au creat, iar prin actiunile si incercarile curajosilor Jedi ne facea sa fim mai increzatori in fortele Rezistentei si sa ne bucuram cu fiecare victorie obtinuta contra Imperiului. George Lucas a stiut cum sa impresioneze publicul, de la mic la mare, si sa-l faca sa astepte cu nerabdare fiecare episod sau noutate despre acest film.

Star Wars  – Trezirea fortei a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, mai ales ca a aparut pe ecranele cinematografelor dupa 10 ani de la episodul anterior. JJ Abrams, Michael Arndt si Lawrence Kasdan, inspirati fiind de George Lucas, au creat pentru fanii Star Wars un film in care ACTIUNEA primeaza in fiecare moment, dar si cateva scene mai relaxante, care il au in centrul atentiei pe BB-8, un robotel hazliu, pe care il veti indragi cu siguranta.

Asa cum ne asteptam, ca in fiecare episod Star Wars, o femeie isi face simtita prezenta prin curajul si modul in care reuseste sa se remarce. Rey, interpretata fiind de Daisy Ridley, are o prezenta extraordinara pe parcursul filmului si provoca multe emotii in inimile spectatorilor, dar si a lui Finn (John Boyega).

Aparitia lui Han Solo (Harrison Ford) a provocat involuntar reactii din partea publicului, care nu s-a sfiit sa-l aplaude pe celebrul personaj indragit de multi fani. Prezenta lui si a carismaticului Chewbacca si situatiile limita la care sunt expusi, invioreaza filmul si il face mai relaxant 🙂

Desi nu a venit cu prea multe noutati, filmul Star Wars: Episodul 7 – Trezirea fortei merita vazut macar de dragul personajelor, daca povestea nu este atat de impresionanta. Star Wars poate fi vazut icnepand de maine in cinematografe si este distribuit in Romania de Forum Film Romania.

Forta fie cu voi! 😀

sof star

Actori: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega

Distribuitor: Forum Film Romania

Premiera in Romania: 18.12.2015

Trailer:

 

 

 

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *