Seventh Son – o poveste cu efecte

Cui nu-i plac povestile, mai ales daca sunt presarate cu efecte speciale si multa culoare?!

Incep cu aceasta intrebare pentru ca saptamana aceasta am vazut filmul fantasy “Al saptelea fiu”, in regia lui Sergey Bodrov. Filmul este realizat dupa cartea scrisa de Joseph Delaney – “Ucenicul vraciului”, din seria “Cronicile Wardstone” si prezinta povestea unui baiat – Thomas Ward, care este al saptelea fiu al unui al saptelea fiu, inzestrat cu un dar (are viziuni), care ajunge in ucenicia ultimului vraci din partile locului.

Thomas trebuie sa invete intr-o saptamana atat arta luptei, cat si cum sa alunge stafii si duhuri si sa apere omenirea de vrajitoare. Trece prin multe incercari alaturi de vraci, care-l intaresc si-l fac sa aiba incredere ca va avea puterea sa infrunte demonii si vrajitoarele atunci cand luna plina se va face rosie.

Al-saptelea-fiu-Poster

Intre timp se indragosteste de Alice, o vrajitoare ce ii fura medalionul primit de la mama lui, care il putea apara de fortele raului. Alice duce medalionul la Mama Malkin, cea mai puternica si rea vrajitoare din partea locului, interpretata in film de Jullianne Moore. Ce se intampla mai departe si cum va reusi Thomas sa se descurce odata ce iadul s-a dezlantuit, va invit sa vedeti in film.

La “Al saptelea fiu” mi-a placut in mod special povestea prezentata, efectele speciale foarte bine realizate, cat si frumusetea si spectaculozitatea peisajului natural (munti, paduri etc.)

Filmul va fi lansat pe 2 ianuarie in cinematografele din toata tara (3D) si este distribuit de RO Image.

 

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *