afis zurlandia_Frunzaresc

Toata familia se distreaza la Zurlandia

Bun venit in lumea magica a Zurliilor! Povestea gastii care reuseste sa atinga inima a milioane de copii si care ii face sa tresara de bucurie la auzul celebrei fraze “3,2,1… Sa vina muzica!”, continua cu o surpriza de proportii. Zurlandia este numele ei, iar cuvantul “joc” este cel in jurul caruia se intampla totul :P. Asadar, pe 17 si 18 iunie, pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti, copii si parinti din toata Romania vor putea participa la un festival special, un fel de Disneyland romanesc, de care cei mici isi vor aminti ani la rand.

Zurlandia este cel mai mare teren de joaca pentru copii si parinti. 80.000 de metri patrati se vor transforma pe durata un weekend intr-un loc unde distractia va capata cote maxime. Acest festival dedicat familiei vine cu un program complex si foarte “apetisant” atat pentru copii, cat si pentru adulti. De dimineata pana seara tarziu, de la 10.00 la 22.00, intreaga familie va putea asista la zeci de spectacole, nenumarate provocari, ateliere si activitati educative si sportive. Iata cateva dintre ele:

  • Campionatul de Joaca – Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfasura concursuri pentru bebelusi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea în saci sau cu copiii în carca, de-a cataratul în copaci, stafeta, crosul familiei, cate si mai cate. În Zurlandia absolut toti copiii si parintii sunt CAMPIONI, pentru ca noi vom premia participarea.
  • Academia Zurli – E locul în care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Te poti înscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemanare, pictura, teatru, hand –made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune etc.
  • Scoala de joaca pentru parinti – Locul unde cei mari reînvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parintii. În doua zile parintii vor învata sa se joace împreuna cu copiii lor în masina, în casa, în baie, pe plaja, la munte, în drumetie, la petreceri, de pranz, jocuri de trezit si jocuri de culcare. Parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul în distractie.
  • Casa Zurli – Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. ”O casuta mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar EXISTA. Este o ocazie unica de-a intra în lumea Zurli, acasa la ei.

Pe langa acestea, vor exista si numeroase surprize. Va soptesc chiar acum una: Marian Ralea, magicianul parintilor de astazi, vine în Zurlandia impreuna cu Fundatia Abracadabra. 😛 Totusi, parca v-as mai spune si asta: veti putea contribui la un Guinness World Records. Organizatorii si-au propus sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de parinti si copii.

Vrei sa vii si tu in minunata lume Zurlandia? Intra pe site-ul festivalului www.zurlandia.ro unde vei descoperi mai multe despre eveniment!

P.S: Abonamentele pentru cele 2 zile sunt deja disponibile in retelele Eventim, Bilete.ro si Iabilet.ro.

V-am pupat, Zurli si va recomand sa mai frunzariti blogul pentru ca va pregatesc un concurs cu premii din lumea Zurlandia 😛

.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *