Vecini de coșmar

“- Cum sunt, tu, noii tăi vecini?
– Păi… tare de treabă.
– Păcat! Atunci hai să vorbim de altceva.”

Am avut tot felul de vecini până acum: de la tipul clasic care nu face nici un pic de gălăgie și care te taxează la fiecare zgomot și e în stare să sară la bătaie cu prima ocazie, la genul care se bucură de viață și te mai și cheamă pe la el să vă distrați împreună doar de dragul de a nu-i face reclamații.

Toți erau haioși în felul lor, însă până la o limită.

Tocmai vecinii sunt și subiectul acestui articol.

Ieri seară am vizionat filmul “Vecini de coșmar”, distribuit de Ro Image, de la care am plecat cu câteva idei în minte:

–          Până unde sau cât ești dispus să accepți, să suporți de la un vecin, mai ales când în viața ta apare o ființă drăgălașă precum este un copliaș?!

–          Ar trebui să existe o limită atunci când vorbim de distracție în timpul colegiului/liceului – perioada în care vrei să trăiești la maxim și simți că ai tot timpul din lume?

–          Cât la sută (%) dintr-o relație ar trebui să fie iubire și prietenie? Oare există o rețetă?!

2 generații diferite, prezentate cu toate atuurile și dezavantajele sale. De la petreceri, glume proaste și ritualuri de inițiere, la plimbări în parc, jocuri copilărești și timp liber de care te bucuri la maxim, toate fac din comedia “Vecini de coșmar” un film plin de umor și haz, dar și o sursă de exclamația când vine vorba de idee de familie și intimitate raportată la viața adolescentină.

vecini_de_cosmar__2014__92dfe2d

FAMILIA și DISTRACȚIA și-au dat întâlnire în filmul “Vecini de coșmar”, unde fiecare și-a scos în evidență cele mai bune arme, ca într-un final să câștige, așa cum ne așteptam de altfel, cea pentru care ne zbatem o viață întreagă.

Seth RogenZac EfronRose Byrne sau mai bine zis liderul excentric, vecinul pașnic și soția tupeistă și-au jucat cu tărie rolurile până la ultima replică. Rose Byrne m-a cucerit cu atitudinea ei de mamă tupeistă, prietenă la nevoie, impertinentă când vine vorba de familie și stingheră în pat.

Am râs, m-am amuzat și m-am relaxat fain la comedia “Vecini de coșmar”, pe care v-o recomand oricând simțiți nevoia să mai ieșiți din rutina zilnică a cuplului perfect.

comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *